Έλεγχος και διαχείριση εγκαταστάσεων ΔΕΥΑΒK

Πέμ, 27/12/2018 - 10:05
Image

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΥΡΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «Έλεγχος και διαχείριση εγκαταστάσεων ΔΕΥΑΒΚ»

Η ΔΕΥΑΒΚ ενημερώνει τους υποψήφιους συνεργάτες (Επιπέδου ΤΕ Μηχανολόγοι ή Ηλεκτρολόγοι) που επιθυμούν να συνεργαστούν με τη ΔΕΥΑΒΚ να καταθέσουν την έγγραφη οικονομική προσφορά τους για την υπηρεσία «Έλεγχος & διαχείριση εγκαταστάσεων ΔΕΥΑΒΚ» της οποίας οι επιμέρους απαιτήσεις επισυνάπτονται στην παρούσα. 

Η διάρκεια της σύμβασης είναι για το έτος 2019. 

Ενδεικτικά αναφέρεται το συνολικό εκτιμώμενο ποσό της σύμβασης προϋπολογίζεται στις 21.000,0 € σύνολο (συμπ/ται και το ΦΠΑ 24%). 

Οι οικονομικές προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν εγγράφως στα γραφεία της ΔΕΥΑΒΚ έως και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/12/2018 ώρα 13:00, σε εσώκλειστο σφραγισμένο φάκελο, μαζί με τα απαραίτητα λοιπά στοιχεία (ενημερότητες, πιστ/κό ποινικού μητρώου). 

Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη, θα γίνει αφού συνεκτιμηθούν, εκτός της οικονομικής προσφοράς και τα λοιπά στοιχεία που τεκμηριώνουν την ικανότητα και εμπειρία (εμπειρία σε ΔΕΥΑ ή ΝΠΙΔ με συναφές αντικείμενο, κλπ). 

Πληροφορίες τηλ. 27550-24182 

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΒΚ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio