Καθαρισμός κεντρικού δρόμου στη Σίταινα - «Να κινητοποιηθεί η Περιφέρεια» (pics)

Με ανάρτησή του, ο πρόεδρος της Κοινότητας της Σίταινας κ. Πέτρος Αλοίμονος ανακοινώνει ότι ξεκίνησε ο καθαρισμός των ρείθρων του κεντρικού δρόμου. Παράλληλα, αναφέρει ότι η νέα δημοτική αρχή κάνει ό,τι μπορεί, αλλά και ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρέπει να αναλάβει δράση.

Ακολουθεί η ανάρτησή...

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Σίταινα (pics,vid)

Πανηγυρικός Εσπερινός τελέσθηκε την Πέμπτη 07 Νοεμβρίου στις 18.00 για τον εορτασμό της Σύναξης Παμμεγιστών Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στη Σίταινα, στον Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών του 18ου αιώνα.

 

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο από τον κ. Αλοιμονο

Έργα ΔΕΥΑΒΚ στη Σίταινα - Κλειστός ο δρόμος εντός του χωριού (pics)

Κλειστός ο δρόμος της Σίταινας εντός οικισμού μέχρι αύριο το πρωί 7-11-2019 λόγω εργασιών αποκατάστασης (τσιμεντοστρώσεις) της ΔΕΥΑΒΚ. Η Κίνηση θα γίνεται μόνο μέσω του περιφερειακού και μόνο για οχήματα μικρά 4×4.Ζητούμε την κατανόησή σας.

 

Πανηγυρικός εσπερινός και θεία λειτουργία στην εκκλησία Παμμεγίστων Ταξιαρχών στη Σίταινα

Πανηγυρικός Εσπερινός την Πέμπτη 07 Νοεμβρίου στις 18.00 το απόγευμα και την Παρασκευή 08 Νοεμβρίου στις 07:30 η θεία λειτουργία για τον εορτασμό της Σύναξης Παμμεγιστών Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στη Σίταινα, στον Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών του 18ου αιώνα.

 

Στο ΔΣ η κατάσταση του δρόμου Σίταινας - Καστάνιτσας

Σε συνέχεια του θέματος που αναδείξαμε σε σχέση με την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο επαρχιακός δρόμος Σίταινας - Καστάνιτσας (δείτε ΕΔΩ), επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της Σίταινας κ. Πέτρο Αλοίμονο ο οποίος επεσήμανε ότι, πρώτον, η έκτακτη ανάγκη έληξε τον Ιούνιο του 2019 και αν δεν έχει...

Κίνδυνος κατάρρευσης του δρόμου Σίταινας - Καστάνιτσας (pics)

«Ανεπάρκεια και ανικανότητα ή εγκληματική αμέλεια
 
Την υψηλή επικινδυνότητα του επαρχιακού δρόμου που συνδέει τη Σίταινα με την Καστάνιτσα επισημαίνει με μια ιδιαίτερα καυστική επιστολή του «προς κάθε αρμόδιο και αναρμόδιο» στο Astros News ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίταινας κ. Νίκος...

Απολογισμός και ενημέρωση για τον Σύλλογο της Σίταινας τη Δευτέρα

Σύμφωνα με ενημέρωση του νέου προέδρου του χωριού Σίταινα, Πέτρου Αλοίμονου, που θα αναλάβει άμεσα Καθήκοντα θα γινει συνέλευση με απολογισμό στο χωριό τη Δευτέρα στις 20:30.

Τη Δευτέρα στις 20:30 και κατά την διάρκεια του απολογισμού του Συλλόγου θα ακολουθητέε ενημέρωση των κάτοικων του χωρίου...

Αντάμωμα της Συμπολιτείας του Πάρνωνα

Ο καιρός πλέον πέρασε, ο Δεκαπενταύγουστος πλησιάζει και ο θεσμός για το Αντάμωμα της Συμπολιτείας του Πάρνωνα έφτασε.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαράδρου είναι στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσει με την σειρά του, το φετινό "Αντάμωμα της Συμπολιτείας του Πάρνωνα".

Το Σάββατο στις 17 Αυγούστου και ώρα...

Έξι χωριά της Β. Κυνουρίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Άμεσα ανταποκρίθηκε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Ταφύλης στο αίτημα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης των τοπικών κοινοτήτων Παρθενίου, Ελαιοχωρίου, Ζευγολατιού, Νεοχωρίου, Βουνού, Κανδάλου, Αλέας, Πηγαδακίων, Κανδήλας, Πάπαρη, του Δήμου...