Έναρξη λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου

Thu, 31/10/2019 - 13:40

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως από 1η Νοέμβρη ξεκινούν τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά αυτός ο κοινωνικός θεσμός ενισχυτικής διδασκαλίας και σημαντικό τμήμα της αλληλέγγυας παιδείας, ανοίγει τις πόρτες του και θα λειτουργήσει χάρη στην ανιδιοτελή και αξιοσημείωτη προσφορά των Εθελοντών Εκπαιδευτικών.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο αποτελεί πλέον έναν «θεσμό», που όλοι μας ανεξαιρέτως οφείλουμε να διαφυλάξουμε με κάθε κόστος, δημιουργώντας ίσες ευκαιρίες στην πρόοδο και την παρεχόμενη παιδεία, υποστηρίζοντας τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και στερούνται δυνατότητας περαιτέρω υποστήριξης των μαθητών.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται και φέτος στο πρώην πολεοδομικό γραφείο, στα όρια Άστρους – Μελιγούς, σύμφωνα με τοεβδομαδιαίο πρόγραμμα διδασκαλίας.

ασ

Σε περίπτωση που προκύψουν νέες αιτήσεις εθελοντών εκπαιδευτικών, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διδασκαλίας θα εμπλουτιστεί με περισσότερα μαθήματα, ώστε να ικανοποιήσει κατά το δυνατόν τις απαιτήσεις των δικαιούχων μαθητών.

 

Εύχομαι σε όλους καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη, διάθεση και δημιουργικότητα!

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Γεώργιος Δ. Καμπύλης

Comments

Submitted by Δημοτης on Thu, 31/10/2019 - 19:08 Permalink

Εχουν γινει κι αλλες αιτησεις και για καλλιτεχνικα μαθηματα και για μαθηματα υπολογιστων απο πτυχιουχους των κλαδων αυτων και σε μαθηματα που υπαρχουν και σε Γυμνασια και σε Λυκεια δειτε καλυτερα τις αιτησεις που εχετε στα χερια σας με ολο το σεβασμο κ.Δημαρχε.
ευχαριστω πολυ..

Submitted by Anonymous on Thu, 31/10/2019 - 21:25 Permalink

Και άλλες αιτήσεις μαθητών έχουν γίνει κυριε Δήμαρχε.. Γιατί δεν ικανοποιούνται? Το φροντιστήριο λειτούργησε άψογα με την προηγούμενη δημοτική αρχή. Ελπίζω να μην αρχίσετε τα παιχνιδάκια

Submitted by Anonymous on Tue, 05/11/2019 - 15:10 Permalink

Λείπουν οι ειδικότητες σε βασικά μαθήματα. Η νέα δημοτική αρχή δε δείχνει το ενδιαφέρον που έδειχνε η προηγούμενη που έφτιαξε αυτή την τόσο σημαντική δομή για το δήμο μας. Γιατί άραγε;

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio