Υποχρεωτικά σε «πράσινα» γήπεδα όλοι οι αγώνες σε Α' και Β' Αρκαδίας

Tue, 25/06/2019 - 17:38

Ένα από τα θέματα που κυριάρχησαν στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας της 24ης Ιουνίου ήταν και το γηπεδικό και δη σε ότι έχει να κάνει με τις ομάδες που γεωγραφικά υπάγονται στον Δήμο Τρίπολης.

Ουσιαστικά στον Δήμο Τρίπολης είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα τόσο των ομάδων των τοπικών κατηγοριών όσο ασφαλώς και της ΑΕΚ Τρίπολης όπου το γηπεδικό αναμένεται να παίξει τον ρόλο και να καθορίσει πιθανόν την κατηγορία που θα συμμετάσχει την νέα αγωνιστική σεζόν.

Στα της Γενικής Συνέλευσης στο θέμα γηπεδικό η πρόταση της ΕΠΣ Αρκαδίας που πέρασε κατά πλειοψηφία από τα σωματεία είναι όλοι οι αγώνες των δύο τοπικών κατηγοριών της Ένωσης  και βέβαια των παιδικών πρωταθλημάτων να διεξαχθούν την νέα χρονιά σε πράσινα γήπεδα είτε με συνθετικό πλαστικό χλοοτάπητα είτε με φυσικό χορτάρι όπως είναι το γήπεδο του Λεωνιδίου.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Βεκιάρης εκπρόσωπος του Νικηταρά δεν ψήφισε για την διεξαγωγή αγώνων μόνο σε πράσινα γήπεδα θέτοντας να γίνονται αγώνες και σε χωμάτινα για τοπικούς λόγους που αφορούν το χωριό των Δολιανών αναφορικά πάντα με την Β' κατηγορία του πρωταθλήματος της Αρκαδίας.

Παρόλα αυτά όπως προκύπτει η διεξαγωγή αγώνων σε πράσινα γήπεδα του νομού μας και για την Α' και για την Β' Αρκαδίας κρίνεται πλέον υποχρεωτική για τα σωματεία την νέα σεζόν.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio