Σκαντζός και Μαντάς στο νέο ΔΣ της ΤΑΠΤοΚ

Fri, 29/11/2019 - 14:12

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας ΤΑΠΤΟΚ Αρκαδία.

Ομόφωνα εξελέγησαν τα μέλη που θα απαρτίζουν το νέο ΔΣ της εταιρίας και αυτά είναι οι:

Σκαντζός Μανώλης
Μαντάς Παναγιώτης
Καμπισιούλης Παναγιώτης
Κούλης Ευστάθιος
Χρονόπουλος Χαράλαμπος

Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη του προηγούμενου ΔΣ ήταν οι: Τατούλης Πέτρος, Σαλάκος Βασίλειος, Παυλοπούλου Ελένη, Μπάλος Μαρίνος και Κανελλόπουλος Αλέξανδρος.

Comments

Submitted by Anonymous on Fri, 29/11/2019 - 14:18 Permalink

Έτσι μπράβο, πασοκοσυριζοβλασικη συνύπαρξη με σκοπό το αγνό και αγαθό καλό του τόπου. Όταν ο πολιτης σε στέλνει σπίτι σου ο στοργικός κομματισμος σε τακτοποιει ανάλογα

Submitted by Anonymous on Fri, 29/11/2019 - 14:29 Permalink

Είναι δυνατόν ο μαντας και ο σκαντζος να αντικαταστήσουν αυτά τα μεγαθήρια της ανάπτυξης; .. λένε τα τατουλακια κλαίγοντας...

Φταίει η κυβέρνηση όταν Διορίζει τον ογδοντάχρονο δεξιό διοικητή. Φταίει και όταν διορίζει τον 45αρη πασόκο; Πάλι φάουλ είναι; Αποφασίστε τελικά τι θέλετε. Τα γαλάζια παιδιά (μικρότερα η μεγαλύτερα) η τους τεχνοκράτες ανεξαρτήτως κομματικής προτίμησης..

Submitted by Anonymous on Fri, 29/11/2019 - 20:43 Permalink

Αυτό το δίδυμο χάθηκε για τον τόπο και η Περιφερεια έκρινε ότι μπορεί να προσφέρει αλλου. Για τέσσερα χρόνια λοιπόν, Μαντά θα λέτε και θα κλαίτε εσείς στο δήμο Βορειας Κυνουριας. Θα λείψουν τα Λιμανια, οι βιολογικοί, τα πολεοδομικά σχέδια.. Θα βολευτείτε για λίγο με τα μαζέματα που εκλέξατε. Θα έχετε Ίσως Κόψει όλα Τα χορτάρια του κάμπου. Εγώ λέω ότι ο Νικας κάτι θα ήξερε, γιαυτο και δεν τοποθέτησε κανέναν άλλο Πρωιν δήμαρχο. Έχουμε δυο ακόμα εν ζωή, μην τους ξεχνάτε!!!!

Submitted by Γίγαντας on Fri, 29/11/2019 - 20:59 Permalink

Δυο μορφές του τόπου που θα μνημονεύουμε για πολλά χρόνια!!λειπουν απ την κοινωνία μας τέτοια μυαλά!ισως απ τις πιο αποτυχημένες πολιτικές φυσιογνωμίες που γνώρισε ο τόπος!!

Submitted by Anonymous on Sat, 30/11/2019 - 01:34 Permalink

Για να θυμάσαι κάποιον πρέπει να βλέπεις τα έργα του. Μαντά και Σκσντζο θα τους θυμόμαστε. Τους τωρινούς γιατί να τους θυμόμαστε; Γιατί Όταν ξαναβγούν τα χορτάρια θα βγάζουν ξανά φωτό στο f/b ?

Submitted by Anonymous on Sat, 30/11/2019 - 09:26 Permalink

Ο Τάκης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε μια εταιρεία, όπως το έκανε και πριν ασχοληθεί με τα πολιτικά με μια άλλη αντίστοιχη εταιρεία. Δεν κατάλαβα τι σχέση έχει αυτό με το πώς ήταν αυτός ή ο ΣΚΑΝΤΖΟΣ σαν δήμαρχος. Δουλειά είναι. Αλλά σας πνίγει τόσο πολύ η κακία σας που σας θολώνει το μυαλό. Και για να τελειώνουμε θα προσφέρει λοιπόν τις γνώσεις του , που είναι και άριστες, εκεί που εκτιμούν!!! Ας μείνει λοιπόν ο τόπος μας με τους μαυροψυχους που επέλεξαν!!!

Submitted by Τσακωνας on Sat, 30/11/2019 - 10:29 Permalink

Έχει δίκιο ο φίλος 1.34 πιο πάνω!!εμεις φίλε αυτά τα έργα είδαμε στον άγιο Ανδρέα όπως το ποτάμι το χειμώνα το νερό το καλοκαίρι την πλατεία 7 χρόνια τώρα τα σκουπίδια και το καλό σκουπισμένο χωριό γι αυτό τους στείλαμε αδιάβαστους μαζί γιατρούς μηχανικούς καπεταναίους και όλο το συνάφι!! Αυτά τα έργα θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη μας!! Αιώνια υμτους η μνήμη κοιπον

Submitted by Anonymous on Sat, 30/11/2019 - 16:36 Permalink

τακη , η κακιά και η μιζέρια των ανώνυμων σχολιαστών θα μείνει σε αυτούς. Δεν είσαι για εδώ, ούτε ήσουν. Είσαι για παραπάνω. Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα.

Submitted by Anonymous on Sat, 30/11/2019 - 19:20 Permalink

Φίλε 16:36 δεν ξέρω τι εννοείς "παραπάνω", αν εννοείς για κάνα ορεινό χωριό πράγματι θα συμφωνήσουμε. Εκεί που θα συμφωνήσουμε σίγουρα είναι ότι όντως ο άνθρωπος ΔΕΝ έκανε. Περίμενε κι εκεί που θα πάει τώρα και θα δεις...

Submitted by Αναβαλος on Sat, 30/11/2019 - 21:07 Permalink

Ναι ο Τάκης είναι για ψηλά!!κριμας πολύ κριμας θα μας λείψεις Τάκης!!ξυπνατε παλικάρια μου...το παιδί δεν το’ έχει...όσο για την κακία των σχολιαστών είναι ανταποδοτική σε αυτήν του πρώην δημάρχου.... ξέρει αυτός που έκανε καλό και που κακό και τώρα εισπράτει...

Submitted by Παλαιός on Sun, 01/12/2019 - 11:26 Permalink

Τόσο πολύ σας ενοχλεί; Τόσο σας πειράζει που όλοι βλέπουν τη διαφορά του Μαντά από τον Καμπύλη και τους υπόλοιπους; Ούτε στις εκλογές δε είχατε γράψει τόσα σχόλια.. Τι φοβάστε? Χαρακτηρίστε ανώνυμα τον άνθρωπο όπως θέλετε. Βγάλτε τη χολή σας ανώνυμα. Αφού επώνυμα, ζητάτε συνέχεια συγνώμη. Αυτό έχει σημασία.. Είστε τόσο λίγοι όσο ο αρχηγός σας..

Submitted by Νέος on Sun, 01/12/2019 - 14:21 Permalink

Τρέμουμε από φόβο!!και όπως λες ναι φίλε μου είναι πραγματικά μεγάλη η διαφορά όση ακριβώς ήταν στις εκλογές!! Τώρα που λες μετά τις εκλογές είναι τα ωραία που κυκλοφορείτε στο δρόμο με πεσμένα τα αυτάκια και κλειστό το στόμα!!γιατι πριν δεν ξέρατε που πατάγατε από εγωισμό όπως δεν ξέρατε τι λέγατε!!αυτα ακριβώς πληρώσατε και εσείς και τα δυο αφεντικά σας!!οσο για το ανώνυμα τα είπαμε και επώνυμα και κρυφτήκατε περισσότερο!!

Submitted by Anonymos on Sun, 01/12/2019 - 18:22 Permalink

Δεν είναι τυχαίο που αυτός ο τόπος δεν πάει ποτέ μπροστά. Όσες ικανότητες όσο πείσμα και θέληση να έχει ένας άνθρωπος να κάνει κάτι σε τούτο το τόπο η κακιά και η μικροπρέπεια υπερτερούν και νικούν. Τάκη καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα. Είσαι άξιος ικανός και έξυπνος άνθρωπος απλά είχες την ατυχία να γεννηθείς και εσυ όπως και εμείς σε τούτο το τόπο. Χαίρομαι που δεν έγινες ίδιος με τους προηγούμενους και τους τωρινούς. Η ικανότητα της φωτογράφησης πίσω από σκουπιδιαρες και φρεάτια ας είναι το εφόδιο τους αφού αυτό θέλει αυτός ο Δήμος!!

Submitted by Anonymous on Sun, 01/12/2019 - 23:11 Permalink

Και στην κάλπη ανώνυμα μίλησε ο κόσμος. Άλλο να παίρνεις δαχτυλίδια ή να σε διορίζουν κι άλλο η πραγματική πολιτική. Εκεί μετράει η αξία...

Submitted by Anonymous on Mon, 02/12/2019 - 02:54 Permalink

Όταν στην πολιτική σκηνή ανακυκλώνονται οι ίδιοι άνθρωποι πολλά χρόνια τι περιμένετε να αλλάξει! Αν ήταν τρόπος οι κύριοι της πολιτικής να πεθάνουν στην πολιτική καρέκλα.Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή πατρίδα δε μπορεί να πάρει πάνω της και να προχωρήσει.Πως να γίνει αυτό με τους ίδιους και τους ίδιους . Και θεωρούν τον εαυτό τους αναντικατάστατο,μετά από αυτούς το χάος. Ότι έχει να δώσει κάθε άνθρωπος το πολύ σε μια οκταετία το έχει δώσει. Ουε κι αλίμονο τις κοινωνίες χωρίς συνέχεια, ουέ κι αλίμονο στις κοινωνίες με τους ίδιους και τους ίδιους .Μήπως ο σβέρκος μας γουστάρει γκέτο και κατεστημένα.

Submitted by Anonymous on Mon, 02/12/2019 - 12:01 Permalink

Κώστα Βλάση είμαι πρώην Πασόκος Συριζαίος και αντι-Τατουλικός. Αυτή την εποχή άνεργος. Το βιογραφικό μου στη διάθεση σου

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio