Στις 30 Σεπτεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για 3η δόση για τους άνω των 60

Σάβ, 25/09/2021 - 10:00
Image

Στις 30 Σεπτεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα με την οποία οι δικαιούχοι θα κλείνουν ραντεβού για 3η δόση ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο ΓΓ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα.

Ο ίδιος είπε:

Την προηγούμενη Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου άνοιξε η πλατφόρμα για εμβολιασμό με αναμνηστική δόση στην ομάδα των ανοσοκατεσταλμένων και έχουν ήδη εμβολιαστεί από την ομάδα αυτή 13.175 συμπολίτες μας.

Στις 30 Σεπτεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα, έτσι ώστε να μπορούν να κλείνουν ραντεβού όλοι οι πολίτες άνω των 60 ετών και υγειονομικοί που έχουν περάσει 6 μήνες από την ημερομηνία εμβολιασμού τους με δεύτερη δόση, καθώς και την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός στις Μονάδες Χρόνιας Φροντίδας ηλικιωμένων από τις Κινητές μας Μονάδες.

Το επιστημονικό υπόβαθρο για την αναμνηστική δόση έχει εξηγηθεί ήδη από την καθηγήτρια κυρία Θεοδωρίδου και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και περεταίρω ανακοινώσεις.

Η αναμνηστική δόση δεν είναι υποχρεωτική, άρα ο εμβολιασμός θεωρείται ολοκληρωμένος αν έχουν γίνει δύο δόσεις ή μία δόση με το μονοδοσικό εμβόλιο, και αποτελεί ισχυρή σύσταση για να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η προστασία.

Η λίστα με τους δικαιούχους για την τρίτη δόση, μόλις παρέρχεται εξάμηνο από την ημερομηνία της δεύτερης δόσης, θα ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Δηλαδή θα έχουμε ανανέωση τρεις ή τέσσερις φορές το μήνα, έτσι ώστε οι δικαιούχοι που κλείνουν έξι μήνες από τη δεύτερη δόση να μπορούν να κλείνουν το ραντεβού για τη δόση.

Σχόλια επισκεπτών

Εσύ κ Αντιπεριφερειάρχη πρώην Δήμαρχε γνωρίζεις ποιος ειταν ο Δήμαρχος που ανέφερε το Άστρος Μεσόγειο ρε μπας και εάν είσαι πέστο εάν γνωρίζεις πέστο γιατί κρυβοσαστε περιμένουμε εσύ κ Μαντα Γν;ωριζεις ποιος έβαλε την υπογραφή και εσύ μουγκα εσείς κ Δαλιάνη Γιώργο εσείς κ Δαλιάνη Ευστρ Μ;ΟΥΓΚΑ όλοι μουγκα φερτε το φάκελλο Στο Δ Σ ευκαιρία να δούμε γιατί δεν μπεικαν και η παροχές Μουγκα Μουγκα

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio