Ο Πανθυρεατικός σας καλεί στην μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου

Τρί, 08/08/2023 - 16:51
Image

Δημοτικό στάδιο Άστρους

Πέμπτη 17 Αυγούστου

Καλοκαίρι 2023

Ο Πανθυρεατικός σας καλεί στην μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού!

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με προσθήκη νέων συνεργατών και ανανεωμένο πρόγραμμα, δίνει -νότα τη νότα- τη «μάχη» για το δικαίωμα στο όνειρο.

ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Alkyone, Γιάννης Λίταινας, Αλέξανδρος Κτιστάκης

ΜΟΥΣΙΚΟΙ

Δημήτρης Μυστακίδης, Κωσταντής Πιστιόλης, Γιώργος Αγγελάκης, Φοίβος Άνθης, Θανάσης Βόλλας, Αποστόλης Γιάγκος, Νίκος Δημηνάκης, Λεωνίδας Κυρίδης

ΤΕΧΝΙΚΟΙ

Ηχοληψία: Μάκης Πελοπίδας Θέμης Δημητρακόπουλος

Φωτισμοί: Χρήστος Λαζαρίδης:

Φροντιστής σκηνής: Κωσταντής Παπακωνσταντίνου

*Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για την προπώληση εισιτηρίων που θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες

Σχόλια επισκεπτών

Κύριοι καλημέρα σας. βρέθηκα χθες 17/8 στο γήπεδο Άστρους για να παρακολουθήσω την συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου.
Θα ήθελα λοιπόν να επισημάνω κάποια πράγματα και θέλω να πιστεύω ότι μπορεί στο μέλλον να εξαλειφθούν,
Κατ' αρχήν η καθυστέρηση στην ώρα έναρξης (30 περίπου λεπτά), φαινόμενο που τείνει να μονιμοποιηθεί και οφείλεται κυρίως στην ασυνέπεια του κοινού.
Και κατόπιν η διάταξη των καθισμάτων κατά τέτοιο τρόπο που άφηνε μεγάλο κενό μέχρι την εξέδρα όπου οι διοργανωτές υπέθεσαν ότι θα καθίσουν οι φίλοι του καλλιτέχνη στον αγωνιστικό χώρο. Όμως δυστυχώς στη χώρα αυτή που ζούμε καθένας μας φροντίζει να κάνει ό,τι ευχαριστεί τον ίδιο, αδιαφορώντας αν αυτό επηρεάζει τον συμπολίτη του, ο χώρος καταλήφθηκε από ορθίους μέχρι πίσω αποκόπτοντας πλήρως την θέα των καλλιτεχνών από μεγάλο μέρος των καθημένων ακόμη και από τους επίσημους που ήταν στην πρώτη σειρά καθημένων.
Η παρακολούθηση πλέον ήταν ακουστική γιατί το μόνο που έβλεπα ήταν το φωτιζόμενο ντεκόρ, εκτός αν σηκωνόμουν όρθιος αμποδίζοντας τους πίσω από μένα, κ.ο.κ.
Μετά από μια ώρα παρακολούθησης προτίμησα ν αποχωρήσω γιατί αν ήταν ν' ακούσω τον καλλιτέχνη δεν χρειάζονταν να πληρώσω για να τον δω και να μην τον δω, επειδή κάποιοι δεν προέβλεψαν να βάλουν μια κάμερα και μια γιγαντοοθόνη που έτσι κι αλλιώς υπήρχε στον χώρο, διαφημίζοντας συνεχώς τους χορηγούς.
Σας υποβάλλω αυτό το σχόλιο ελπίζοντας να ληφθεί υπ' όψη σε μελλοντικές διοργανώσεις ΄και να είναι περισσότεροι ευχαριστημένοι.
Διατελώ μετά τιμής Ιωάννης Μετζεσέμης.
Συνταξιούχος
ΥΓ Διεύθυνση e-mail: metzesjo@hotmail.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio