Νέα υπηρεσία για τους γονείς - Ενημέρωση για βαθμούς και απουσίες από το eParents

Δευ, 16/01/2023 - 17:17
Image

Μια νέα πλατφόρμα θα ενημερώνει γονείς και κηδεμόνες για τους βαθμούς, τις απουσίες αλλά και τα σχολικά δρώμενα. Ακολουθώντας μια στρατηγική σταδιακής ένταξης νέων υποσυστημάτων η πλατφόρμα θα υλοποιήσει τις παρακάτω θεματικές:

● Ανακοινώσεις & ειδοποιήσεις, ώστε να αποτελέσει το επίσημο ψηφιακό κανάλι ενημέρωσης του κηδεμόνα από το σχολείο.

● Δραστηριότητες & ημερολόγιο του σχολείου και της τάξης με δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής σε εκδηλώσεις, περιπάτους, εκδρομές κ.λπ.

● Ο μαθητής, για την παρακολούθηση βαθμών και επιδόσεων, για απουσίες, καθώς και για συμβουλευτικές υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης.

● Η μελέτη, για την ενημέρωση σε σχέση με την ύλη που καλύφθηκε στην τάξη και τις εργασίες που έχουν ανατεθεί στο μαθητή.

● Ο καθηγητής, με στόχο τον προγραμματισμό συνάντησης ή τη δυνατότητα online επικοινωνίας μέσω της πλατφόρμας σε επιλεγμένες ώρες.

● Δίκτυο κηδεμόνων, με στόχο την επικοινωνία μεταξύ κηδεμόνων και την υποστήριξη ομάδων σε επίπεδο σχολείου και τάξης.

● Ειδικές υπηρεσίες, όπως η παρακολούθηση θέσης σχολικού, η υποστήριξη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, οι δωρεές και χορηγίες για το σχολείο. Τα παραπάνω θα υλοποιηθούν παράλληλα με την εξέλιξη του κανονισμού λειτουργίας των σχολείων, και των υποδομών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Όπως δήλωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με στελέχη της εκπαίδευσης στη Θράκη, μέσω της νέας πλατφόρμας «eParents», «οι γονείς θα απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και μία νέα σχέση επικοινωνίας με το δημόσιο σχολείο.

Θα λαμβάνουν ενημέρωση για διδακτέα ύλη, βαθμούς, επιδόσεις, απουσίες, θα έχουν πρόσβαση στο ημερολόγιο και τις δραστηριότητες του σχολείου, σε προγραμματισμένες συναντήσεις ή διαδικτυακή επικοινωνία με τους εκπαιδευτικούς και άλλα».

Σχόλια επισκεπτών

Τι είναι αυτά; Ντροπή, χαφιεδοσυστήματα αντιπαιδαγωγικά και αυταρχικά. Τι περιμένεις από την κυβέρνηση των υποκλοπών! Αισχος αυτό είναι τεχνοφασισμός και ψηφιακός μεσαίωνας

Ένα από τα πιο σωστά μέτρα για να ενημερώνονται οι γονείς ... Γιατι μεσαίωνας ??? Ο γονιός ως υπεύθυνος, ουσιαστικά και τυπικά, για το ανήλικο παιδί του δεν πρέπει να μαθαίνει? ....τι είναι αυτά ? Ποιος είναι αυτός ο ανεύθυνος που δεν το θέλει?

Εσύ 09:23 βάλε και μια κάμερα κι ένα μικρόφωνο στο.παιδι σου να το παρακολουθείς τι κάνει "ως υπεύθυνος γονιός" και μόλις γίνει 18 μπορεί και νωρίτερα, ετοίμασε έναν κουβά ψυχοφαρμακα. Πριν τον γράψεις στην ΔΑΠ

10.09 ασε το δικό σου παιδι να κανει ότι του κατέβει και μετα τρεχα να το μαζεύεις από τα αστυνομικά τμήματα!...αμόρφωτε και απαίδευτε άνθρωπε!...γνώριζεις ότι βάσει νομου ο γονιος έχει τη πλήρη και απολυτη ευθύνη για την όποια συμπεριφορά των παιδιών του,????Αλλα που να το ξέρεις προφανως!

11:40 έτσι είναι κύριε μορφωμένε και νομομαθή. Με νόμο κούρευαν και τα 'ατίθασα' παιδιά και τα διαπόμπευαν οι πολιτικοί πρόγονοι των σημερινών. Νόμιμα έπεφτε και το ξύλο της αρκούδας και μάτωναν χέρια και γόνατα μέσα στις τάξεις, νόμιμα έβγαζαν τους "καταδότες" οι διευθυντές στην γραμμή το πρωί για να ρουφιανέψουν "ποοι δεν πήγαν εκκλησία την Κυριακή" και να πέσουν οι ΄'νόμιμες' σφαλιάρες.
Βάλτε λοιπόν την ηλεκτρονική ΕΥΠ να καταδιώκει τα παιδιά μη τυχον και πάνε και πιούνε κανένα καφέ πρωϊνή ώρα και επιβάλετε μετά το νόμο επάνω τους. Γίνετε σκιά τους, μη τα αφήνετε να νιώσουν ούτε δευτερόλεπτο κύριοι του εαυτού τους, να μην νιώσουν ανέμελιά, να μην κάνουν καμια ζαβολιά. να είναι ρομποτάκια υπό πλήρη έλεγχο!!!
Αυτά από εμάς τους αμόρφωτους για εσάς τους μορφωμένους.

Πριν χρόνια κοιτούσαμε ξενόφερτα έργα και βλέπαμε να γίνεται της αρκούδας με σχολεία μαθητές,κλίκες,ναρκωτικά και χίλια δυο άλλα ....όλα αυτά ήρθαν και στην πατρίδα μας γιατί αποκοιμηθήκαμε σαν όρθια στυλιάρια και δεν ασχοληθήκαμε με τίποτα από αυτά τα αγκάθια κοιμώμενοι τον υπνο του δικαίου,της δημοκρατίας,του νεόπλουτου,της εξυπνάδας και της παραλυσίας που είναι απόρροια όλων...Πρέπει να σκύψουμε όλοι πάνω από τα μεγάλα και έντονα κοινωνικά προβλήματα γιατί φοβάμαι θα έρθουν και χειρότερα στην πατρίδα μας.Όσον αφορά το μέτροαπό το τίποτα καλό είναι να εφαροστεί και να βελτιωθεί για να αποφέρει το επιθυμούν αποτέλεσμα......

13:49 αν νομίζεις ότι τα παιδιά γίνονται κύριοι του εαυτού τους πηγαίνοντας για να καφεδάκι το πρωί αντί να πάνε σχολείο τότε είσαι άξιος της μοίρας σου...άσε λοιπον εσύ το παιδί σου να πηγαίνει για καφεδάκι και μην χρησιμοποιήσεις πότε την "ΕΥΠ" ΤΟΥ σχολείο! Άσε όμως και τους υπόλοιπους γονείς να κάνουν αυτό που θεωρούν σωστό για τα παιδιά τους χωρίς να τους παρουσιάζεις ως αστυνομικούς φυλακές.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio