Αστρο...λόγος: Οι ψευτόμαγκες της πλατείας, ο διχασμός και οι συνεντεύξεις

Παρ, 21/02/2020 - 11:02
Image

Χρόνια τώρα ξέρουμε πως υπάρχουν "ψευτόμαγκες", "ψευτόνταήδες" και γενικώς "ψευτό"...*** Με κάτι τέτοιους έχει γεμίσει και πλατεία τώρα τελευταία που διατυμπανίζουν ότι θα μας #$%$^ , αλλά στα προσωπικά μηνύματα που μας στέλνουν , τα έχουμε κρατήσει όλα, μας γλύφουν  και έχουν απαιτήσεις***  Εύχομαι να πάτε στο Ναύπλιο να ανοίξουν τις ip, γιατί όταν και αν γίνει αυτό θα πέσει πολύ γέλιο για τους θιγμένους...σχολιαστές εννοώ*** Κύριε Δήμαρχε στη χθεσινή συνέντευξη για το Arcadian Screenings δεν ήταν καλεσμένα όλα τα ΜΜΕ; Τα εν Τριπόλει εννοώ να κάνουν καμία στοχευμένη- τυχαία ερώτηση ρε παιδί μου; Να μας σέβεστε τα τοπικά ΜΜΕ και να μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας*** Ο αθλητισμός είναι για να ενώνει, δυστυχώς κάποιοι "εφήμεροι" διχάζουν όσο δεν γίνεται το Άστρος προκαλώντας εσωτερικές κόντρες δημιουργώντας εντυπώσεις*** Σας αφήνω τώρα γιατί έχω ραντεβού με το Δήμαρχο Αθηναίων***

ΥΓ το Astros News δεν τραμπουκίζεται

Σχόλια επισκεπτών

Το ότι καταντήσατε το σάιτ βόθρο με τα ανώνυμα σχόλια που δημοσιεύετε ποιος σας φταίει; Ο παλιός διαχειριστής κρατούσε επίπεδο και δεν υπήρχε αυτό το χαλι. Μαζευτειτε κι εσείς και κάντε σωστά τη δουλειά σας και μην κυνηγάτε 10 κλικ παραπάνω. Δεν διαφερετε πολύ από αυτούς που κατηγορείτε και συναλλάσσεστε μαζί τους. Δεν είμαστε χαζοί καταλαβαίνουμε τον ρόλο όλων σας σε αυτό το κόλπο.

Όλοι οι ανώνυμοι σχολιάστες που έγιναν τώρα ***, άρχισαν να ζορίζονται. Και αντιδρούν οπως γνωρίζουν. Με το βόθρο. Πίσω έχει όμως η αχλάδα την ουρά. Όταν νομίζαν ότι μπορούν να θιγούν ανώνυμα άνθρωποι, οικογένειες και πολιτικές, μέσω των ανώνυμων blogs, ήταν καλά. Την ευθύνη για αυτό το σκυλολόι, την έχει ένας, και ας κάνει το καλό παιδί η τον Πόντιο Πιλάτο: ο Γιώργος ο Καμπυλης.

Νομίζω ότι ο Καμπύλης τώρα που κάθισε στην πολυπόθητη καρέκλα, κάνει τον κινέζο για αυτά που έκανε προεκλογικά. Όμως, όταν πετάς τόση λάσπη, τότε πρέπει να την περιμένεις να σου γυρίσει. Δεν μπορεί να του φταίει το astrosnews, όταν προεκλογικά είχε πιάσει οροφή μπόχα των "ανώνυμων blogs"

Πολύ εύκολα δεν αναρτούμε ανώνυμα ,έτσι θα βοηθήσουμε για μια ανθρώπινη πολιτισμένη συμπεριφορά που μας λείπει τελευταία, προσωπικά ποτέ στη ζωή μου δεν διάβασα ανώνυμο σχόλιο .

Γιάννης Κουρόγωργας

Την μονη ευθυνη για την κατασταση του Site την εχετε εσεις. Να βαλετε αυστηρους κανονες, οχι ανωνυμα σχολια και να φροντισετε να γινετε αντικειμενικοί με ισες αποστασεις απ ολους.ποτε δεν ειμαι αργα.

Γρηγορης Μελλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio