Από 24 Δεκεμβρίου επιτρέπεται η μετακίνηση για άσκηση θήρας και αλιείας

Παρ, 25/12/2020 - 13:33
Image

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αστρους Κυνουρίας ανακοίνωσε ότι επιτρέπεται η άσκηση θήρας και αλιείας από 24/12/2020. Ακολουθεί το μήνυμα:

Οι κυβερνήτες μας φωτίστηκαν από το Πνεύμα των Χριστουγέννων και κατανόησαν ότι ο COVID-19 δεν κολλάει από το κυνήγι και ψάρεμα, έτσι από 24/12/2020 επιτρέπεται η μετακίνηση για άσκηση θήρας και αλιείας τηρώντας τα ακόλουθα προστατευτικά μέτρα:

1. Η μετακίνηση γίνεται μόνο εντός της περιφερειακής ενότητας (νομού).

2. Επιτρέπονται δύο μόνο κυνηγοί με μάσκα. (και εντός του αυτοκινήτου πρέπει να φοράνε την μάσκα εκτός αν είναι συγγενείς α΄βαθμού)

3. Βεβαίωση μετακίνησης τύπου Β χειρόγραφη ή με SMS (κωδικός 6)

4. Άδεια θήρας και άδεια οπλοφορίας σε ισχύ.

5. Οι αποφάσεις ισχύουν : από 06.00 της 25/12/2020 έως 06.00της 7/1/2021.

Οι σχετικές παράγραφοι του ΦΕΚ της 24/12/2020 τεύχος Β΄ αριθ. φύλλου 5776 δημοσιεύονται παρακάτω:

Μετακίνηση κυνηγών ή αλιέων για την άσκηση θήρας / αλιείας υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: ιζα) Η εν λόγω μετακίνηση πραγματοποιείται αποκλειστικά εντός της οικείας Περιφερειακής Ενότητας, ή εξαιρετικά στην περίπτωση της Αττικής εντός των ορίων της Περιφέρειας, ιζβ) συμμετοχή μέχρι και δύο (2) ατόμων κυνηγών/αλιέων για λόγους ασφαλείας, ιζγ) εφαρμογή όλων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης δραστηριότητας…

… ειδικώς στην περίπτωση της θήρας, απαιτείται, εκτός της βεβαίωσης κίνησης (Βεβαίωση τύπου Β) του πρώτου εδαφίου και άδεια θήρας που βρίσκεται σε ισχύ.6.

Κυνηγετικός Σύλλογος Αστρους Κυνουρίας

Σχόλια επισκεπτών

Την τύφλα σας δεν κολλάει έξυπνοπούλια και παντογνωστες. Τόσο καιρό οι επιστήμονες που το απαγόρευαν ήταν χαζοί ενώ η εξυπνάδα στα χωριά ξεχυλιζει. Δείτε τι έγινε στο Καστρί από το κυνήγι και καταλάβετε αν βέβαια μπορείτε να καταλάβετε...

Τι να καταλάβουν τα κριάρια ; Τους επιστήμονες θα ακούσουν ;Έφτασαν κάποιοι να είναι παντογνώστες και γιατροί και ειδικοί. Γι αυτο τόσα χρόνια μας πήρε και μας σήκωσε από τους πολύ έξυπνους και τους πολύ πονηρούς!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio