Εγκρίθηκε ο ηλεκτροφωτισμός στο γήπεδο της Μελιγούς

Fri, 19/07/2019 - 10:31

Εξίσου μια πολύ σημαντική βελτιωτική παρέμβαση εγκρίθηκε και αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά καθώς μετά το γήπεδο στο Λεβίδι ακόμα ένα γήπεδο της Αρκαδίας αναμένεται να ηλεκτροφωτιστεί και να αλλάξει ακόμα περισσότερο την εικόνα του προς το καλύτερο.

Μιλάμε για το γήπεδο της Μελιγούς το οποίο πέρασε και αυτό και εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο να προχωρήσουν τα έργα του ηλεκτροφωτισμού του με την σχετική απόφαση να βγαίνει μέσω σχετικής ανάρτησης και στο "διάυγεια". 

Έτσι λοιπόν και το γήπεδο της Μελιγούς αναμένεται να έχει πυλώνες φωτισμού και να ηλεκτροδοτηθεί γεγονός όπου και εδώ αποτελεί μια μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων της διοίκησης του Ερμή.

Πλέον απομένει η έναρξη των βελτιωτικών εργασιών στο γήπεδο της Μελιγούς για την ηλεκτροδότηση του. Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την ανάρτηση στο "διαύγεια". 
 

Comments

Submitted by Anonymous on Fri, 19/07/2019 - 14:22 Permalink

Το έργο ποια κυβερνητική,περιφεριαρχική ή δημοτική αρχή θα το πιστωθεί; Πεταμένα λεφτά βρεεεεε... Δεν φτιάχνετε κανά μέτρο δρόμο λέω εγώ... Θέλει και νυχτερινή προπόνηση για το σούπερ λιγκ.... Και το ηλεκτρικό πάλι από την τσέπη της θεια Μαρούλας θα πληρώνεται ε;;;

Submitted by Αφανής μη Μελι… on Sat, 20/07/2019 - 14:02 Permalink

Παιδιά μη βιάζεστε να πανηγυρίσετε για το έργο. Διαβάστε προσεκτικά την απόφαση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και θα καταλάβετε πολλά. Αν σας είναι δύσκολο, ρωτήστε κάποιους που αρμοδιως ξέρουν τις διαδικασίες να σας τις εξηγήσουν. Εύχομαι μέσα απ'την καρδιά μου να πραγματοποιηθεί το έργο και προσωπικά θα βοηθήσω με ότι μέσο διαθέσιμο έχω, όπως και για να αποκτήσει το γήπεδό σας και κάποιες κερκίδες.

Submitted by Ανώνυμος on Sun, 21/07/2019 - 15:09 Permalink

Είναι υπόθεση να μπορεί η ομάδα να κάνει βραδινές προπονήσεις.. Πχ στο Λεωνίδιο όταν πηγαίνω πάντα τα φώτα το βράδυ είναι ανοικτά και ο κόσμος μπορεί να πηγαίνει για διάφορες ασχολίες.. Όπως και στο Άστρος

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio