Γιώργος Τσούκας: Θα είμαι πάντα δίπλα στον Αρκά διαιτητή

Tue, 25/06/2019 - 11:05

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αρκαδίας Γιώργος Τσούκας μέσω facebook έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στέλνοντας παράλληλα και το ευχαριστώ του στα σωματεία, τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη τους τονίζοντας πως θα παραμείνει δίπλα στους Αρκάδες διαιτητές στέλνοντας τις ευχές του στην νέα Επιτροπή Διαιτησίας του νομού μας.

Αναλυτικά

Με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, ως πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αρκαδίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω, τα ερασιτεχνικά σωματεία της Αρκαδίας, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές και προπονητές. Να ευχαριστήσω τους Αρκάδες Διαιτητές για την συνεργασία που είχαμε, καθώς και διαχρονικά τους προέδρους και τα μέλη της ΕΕ της ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ. Δηλώνω ότι θα είμαι πάντα δίπλα στον Αρκάδα Διαιτητή. Καλή επιτυχία στην νέα επιτροπή Διαιτησίας. Καλές αξιολογήσεις και καλό καλοκαίρι σε όλους!

Comments

Submitted by nonos on Wed, 26/06/2019 - 09:34 Permalink

πρεπει να παιζεις πολυ ψηλα ρε φιλε.....θα δουμε μπαλαρα φετος.....επρεπε να ντρεπεστε ολοι για το αποτελεσμα που βγαινει.....μονο το μεροκαματακι ....ιχνος ιδεας.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio