Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού στο Άστρος

Mon, 04/12/2017 - 11:05

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη μυστηριώδη υπόθεση των φυλλαδίων που μοιράστηκαν από άγνωστο/αγνώστους στο Άστρος στα οποία στοχοποιείται ονομαστικά ένας άνδρας για βάναυση κακοποίηση και βιασμό οκτάχρονου κοριτσιού του οποίου είναι πατριός (δείτε ΕΔΩ).

Όπως ήταν επόμενο, τα φυλλάδια δημιούργησαν τρομακτική αναστάτωση στο Άστρος. Ωστόσο, σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ του Arcadia Portal και του Astros News, η υπόθεση έχει ξεκινήσει να διερευνάται εδώ και δύο μήνες, ύστερα από ανώνυμη καταγγελία.

Τότε, ωστόσο, δεν είχε προκύψει κάποιο στοιχείο από την έρευνα. Όμως, μία εβδομάδα πριν από τη διανομή των επίμαχων φυλλαδίων, η Εισαγγελία παρενέβη και το μικρό κορίτσι μεταφέρθηκε από το Χαμόγελο του Παιδιού στην Αθήνα, όπου εξετάζεται.

Ο δικηγόρος της μητέρας Θάνος Καρνέζης σε δήλωσή του επισημαίνει:

«Αυτή τη στιγμή η δικαστική έρευνα είναι σε εξέλιξη και θα πρέπει όλοι να σεβαστούμε τη μυστικότητα της ανακριτικής διαδικασίας, με επιπρόσθετο δεδομένο τη σοβαρότητα της υπόθεσης και το γεγονός ότι το θύμα είναι ανήλικο παιδί. Χρειάζεται ψυχραιμία και υπεύθυνη αντιμετώπιση από όλους. Η μητέρα της ανήλικης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και παραμένει στη διάθεσή της για να βοηθήσει στην διακρίβωση της αληθείας».

Βέβαια, ερωτηματικά εγείρονται ως προς το τι είχε παρατηρήσει η κοινωνία του Άστρους και γιατί κρατούσε το στόμα της κλειστό. Για παράδειγμα, οι δάσκαλοι δεν είχαν αντιληφθεί κάτι ύποπτο στη συμπεριφορά της μικρής;

Σε κάθε περίπτωση, η Δικαιοσύνη, η Αστυνομία και οι κοινωνικές υπηρεσίες έχουν αναλάβει την υπόθεση και σύντομα αναμένονται απαντήσεις.

Ρεπορτάζ Arcadia Portal - Astros News

Comments

Submitted by Anonymous on Mon, 04/12/2017 - 17:10 Permalink

Φωστήρες της δημοσιογραφίας !!! Γράφετε ότι "η υπόθεση διερευνάται εδω και δύο μήνες" και μετά λέτε " οι δάσκαλοι δεν είχαν αντιληφθεί κάτι ύποπτο στη συμπεριφορά της μικρής;" αφήνοντας σαφέστατες αιχμές. Εσεις τι λέτε δεν θα εχουν ασχοληθεί ; Προφανως κι έχουν . Και σαφέστατα δεν εχουν κανενα λόγο να σας ενημερωσουν γιατί όλα αυτά αφορούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που εσεις θέλετε να τα βγάλετε στην φόρα

katafigio