Υποθαλάσσιος φωτισμός Λιμανιού Παραλίου Άστρους

Τρί, 12/12/2023 - 21:44
Image

Με μια υπέροχη εικόνα μας έδωσε ως προμήνυμα ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου που αφορά τον υποθαλάσσιο φωτισμό του λιμανιού του Παραλίου Άστρους με το τοπίο να μοιάζει κυριολεκτικά με μαγικό.

 

Σχόλια επισκεπτών

Πολύ καλό αλλά από που θα παίρνει ρεύμα από ΔΕΗ από άλλο πάροχο η από φωτοβολταϊκά γιατί εγώ που μένω Καστάνιτσα δεν θέλω να πληρώνω εάν αύριο το πρωί τα έσοδα του Δήμου δεν καλύπτουν τα έξοδα γιατί είδα κάπου 250 ΟΟΟ Ε χρωστάμε στο ΦΟΣΔΑ βάλτε φωτοβολταϊκά και φωτιστε και τα μυαλά σας εγώ να μην πληρώνω δεν έχω ρε με ΑΚΟΎΤΕ

Ο δήμαρχος βάζει όλες του τις δυνάμεις ώστε το Άστρος να λάμπει σαν διαμάντι και δυστυχώς κάποιες μειοψηφίες βαλτώνουν στα λασπόνερα των χαντακιων και των κούτσουρων. Δήμαρχε προχώρα!

Αρχηγέ 23:15 με αυτήν την νοοτροπία έκλεισαν όλα τα σχολεία κι ερήμωσαν τα χωριά. Ο τουρισμός είναι ένας κι ενιαίος. Κατά την λογική αυτή να κλείνουν τα δημοτικά φώτα στην Καστάνιτσα για να μην πληρώνουμε οι 5.000.του κάμπου τους 5-6 που είναι καθημερινές στο χωριό. Βάλτε λίγο το μυαλό.αας να δουλέψει από πού περιμένουμε να ζήσουμε όλοι μας, που πάει ο κόσμος και πως η μοίρα μας είναι κοινή από τη θάλασσα ως τον Πάρνωνα. Όχι άλλη μιζέρια και μικρονοϊκότητα

Έγινε κάτι που έπρεπε να είχε προβλεφθεί από την αρχική μελέτη! Μπράβο! Όσο για τον κύριο που γκρινιάζει, από τη γκρίνια του διέφυγε το έργο του φωτοβολταϊκού πάρκου που θα καλύπτει σχεδόν ολόκληρες τις ανάγκες του δήμου!

Πραγματικά ανώνυμε 23.56, το Άστρος λάμπει σαν διαμάντι!!!!! Σκοτεινοί δρόμοι, βομβαρδισμενοι.,χωρίς πεζοδρόμια, πεζόδρομος που έτσι και κλείσουν τα φώτα των μαγαζιών πνίγεται στο σκοτάδι και άλλα πολλά!!! Πραγματικά ο δήμαρχος και οι ντόπιοι υποστηρικτές του κάνουν ότι μπορούν για τον τόπο μας!!!! Το βλέπουμε καθημερινά!!!!!!

Αν κάτι φέρνει προστιθέμενη αξία στο τόπο νά λέμε ναι.Αλλα νά υπάρχει και ή κοινή λογική τό ποτέ πρέπει να λειτουργεί.. Πόσο θά κοστίσει τό ρεύμα στο συντριβάνι στον Αγιάννη στην Εκκλησία της Παναγίας? Και είναι λογικό νά λειτουργεί την στιγμή που τό χωριό είναι έρημο? Μήπως θα πρέπει νά αποφασίσει ό Δήμαρχος να λειτουργεί μόνο τό καλοκαίρι καί μόνο τό Σαββατοκύριακο?

Καστανιτσιώτης και να πληρώσει...Απίθανα πράγματα. Το απόλυτο τσιγκουνοχωριό γνωστό στο πανελλήνιο. Νέα Σκωτία έπρεπε να ονομάζεστε....Διδακτορικό στα καβούρια.

κ των 0.8κ40 εάν χρωστάει Ο Δήμος Β Κυνουρίας διακόσιες πενήντα χιλιαδεςστο ΦΟΣΔΑ να με διαψεύσει Ο Δήμαρχος με εσένα δεν συζητάω για τη δεν ξέρω τη γλώσσα που χρησιμοποιούν τα παπαγαλάκια

Αν σκονταψεις και πέσεις στην θάλασσα με τον καινούργιο φωτισμό έχεις πολλές πιθανότητες να σε βρουν.αν σκονταψεις απέξω με τον υπάρχων φωτισμό δεν έχεις καμία.τι??ψέματα λέω??

Στο άρθρο του astrosnews στις 12/12/2023 και ώρα 09.33 με τίτλο: Οφειλές δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων - Τι οφείλει ο Δήμος μας αναφέρει το ποσό των 204.116,68 ευρώ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio