Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Αγροτική οδοποιία Δήμου Βόρειας Κυνουρίας» (pics)

Τετ, 29/03/2023 - 16:20
Image
Image
Image
Image
Image

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δήμου Βόρειας Κυνουρίας» μεταξύ του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργου Καμπύλη και της εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας κας Παρασκευής Τσιώλη.

Το έργο είχε αρχικό προϋπολογισμό 2.830.000,00€ και κατόπιν της οικονομικής προσφοράς  της αναδόχου ανατέθηκε με ποσό 1.628.215,95€ (πλέον ΦΠΑ 24%).

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης των εργασιών του έργου, ορίζεται σε εκατόν ογδόντα (180) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Κατά την εκτέλεση του έργου θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την αποκατάσταση βατότητας και κανονικοποίηση της διατομής των επιλεγμένων αγροτικών οδών. Πιο συγκεκριμένα προβλέπονται εργασίες κατασκευής επενδυμένης αποχετευτικής τάφρου του οδοστρώματος, ασφαλτικές εργασίες και εργασίες διαγράμμισης και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στα σημεία όπου θα κατασκευαστεί ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας.

Ο Δήμαρχος Βόρειας  Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Το συγκεκριμένο έργο απαντά σε σοβαρά προβλήματα της περιοχής και με την ολοκλήρωσή του θα συμβάλλει στην έμπρακτη στήριξη κυρίως του πρωτογενούς τομέα. Πρόκειται για μία μεγάλη παρέμβαση, η οποία θα υλοποιηθεί και θα δημιουργήσει ασφαλείς οδικές υποδομές, που χρειάζονται κυρίως όσοι δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα, ο οποίος αποτελεί και πυλώνα της τοπικής μας οικονομίας. Αναβαθμίζουμε το αγροτικό οδικό δίκτυο. Αλλάζουμε την καθημερινότητα στις τοπικές μας Κοινότητες. Διευκολύνουμε την πρόσβαση των κατοίκων στις γεωργικές καλλιέργειες, στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και συνεχίζουμε».

Σχόλια επισκεπτών

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ....ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΕΡΓΑ

Ασε ρε δημαρχε που υπογράφεις νεα σύμβαση και δεν την βάζεις να τελειώσει τον αγωγό που θα πήγαινε το νερό στο παράλιο που ειναι σταματημένο εδω και τρία χρόνια.
Με φωτογραφίες υπογραφής δεν σημαίνει οτι κάνεις έργο.

Όλοι οι δρόμοι λακούβες κ ειδικά από το κλειστό του μπάσκετ μέχρι το στοπ του περιφερειακού..και στο νεκροταφείο του Άστρους τα ίδια.η ανακύκλωση τελικά έκλεισε ο βιολογικός δεν λειτουργεί και στο παράλιο παρόλο που υπάρχουν πολυκατοικίες κ μένουν δημότες κ όχι Αθηναίοι ακόμα χωματόδρομοι κ το καλοκαίρι τους βρέχει η υδροφόρα

δημαρχος Καμπυλης. φωτογραφιες 1000000. Εργο 0. Οταν τον ρωτας, απανταει πάντα . Θα δούμε. Ασε ρε, σε ειδαμε. Αχρηστος. Αδειασε τη γωνια.Παμε για αλλα.

Με σοβαρότητα ειλικρίνεια και υπευθυνότητα βήμα βήμα αλλάζετε τη μορφή του Δήμου.Οσοι δεν είναι βαμμένοι και κολλημένοι καταλαβαινουν..έργα εκατομμυρίων ευρώ βρίσκονται σε εξέλιξη τόσο από το Δημο όσο κι από τη Δευα,έργα δεκαετιών που έμεναν μόνο στις μελέτες.συνεχιστε τον αγώνα σας για το καλό του τοπου

Ανωνυμε των 13:40..Μέχρι στιγμής ..εμείς ο απλός κόσμος..όχι οι αυλικοί(σαν εσένα),το μόνο που βλέπουμε είναι ανακοινώσεις στο Facebook..όταν με το καλό δούμε και έργα θα σκεφτούμε το τι θα ψηφίσουμε.

Συγχαρητήρια Δήμαρχε άστους να λένε, μόνο συκοφαντίες και κουταμαρες ξεστομίζουν γιατί έτσι έμαθαν κάποιοι που δεν αξίζουν χαρακτηρισμό γιατί χάνουν και οι λέξεις το νόημα τους

Κάποτε βάλανε στους δρομους Οδούς χωρίς αριθμούς στα Σπίτια αποτέλεσμα να ψάχνουμε τα γραμματ Λογαριασμους και λ π εν έτει 2023 στη γειτονιά Υπάρχουν καί κακές γειτόνισσες που τα σκίζουν κάντε κάτι

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio