Ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης τριών καταθλιπτικών αγωγών (pics)

Τετ, 28/12/2022 - 11:17
Image

Ξεκίνησαν οι εργασίες του έργου "Αντικατάσταση τριών καταθλιπτικών αγωγών αποβλήτων στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας", με τις εργασίες στον αγωγό που συνδέει τα δίκτυα αποβλήτων του Παραλίου Άστρους με τις εγκαταστάσεις του βιολογικού. Ένα έργο που χρηματοδοτείται από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προϋπολογισμού 915.000,00€.

Κύριος του έργου είναι η ΔΕΥΑ του Δήμου μας, η οποία έχει εκπονήσει και τη μελέτη υλοποίησης του έργου.

 

Σχόλια επισκεπτών

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ "ΕΤΟΙΜΟ" ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΚΑΒΟΥΜΕ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ..ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΑΣ

Δημαρχε Όλες σου οι ελπίδες να σώσεις τη παρτίδα εχουν πέσει στην Αναγνωστακου αλλά από μόνη της δεν φτάνει όσο και να το παλεύει.να σου θυμίσω τη καλλιτση τη ραχουλα τον υπόγειο φωτισμό του λιμανιού το μουσείο το δημαρχείο και πολλά άλλα που έχεις τάξει.. υ.γ.η τετραετία τελειωνει

Πονάνε τελικά αυτοί που προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να σταματήσουν! ... Ντροπή τους , γιατι έβαλαν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το δημόσιο συμφέρον.
Ευτυχώς που οι καινούργιοι σκέφτονται αλλιώς.

Ο Παρθενώνας χτίστηκε σε λιγότερο από 10 χρόνια, η πυραμίδα του Χέοπα σε δύο δεκαετίες, ο βιολογικός του Άστρους πλησιάζει μισό αιώνα και ακόμη μιλάμε για καταθλιπτικούς αγωγούς και το πιθανότερο είναι πως δεν πρόκειται ποτέ να ολοκληρωθεί το έργο.
Μπορεί να μας πει κάποιος υπεύθυνα ότι οι συνδέσεις των κατοικιών και η λειτουργία του βιολογικού θα γίνουν το 2023, τ0 33, το 43 ;;;;;;;;Δεν νομίζω.

Απογοητευμένε όταν το δεις, και μάλιστα ΑΜΕΣΑ, να αρχίσει να λειτουργει ο βιολογικός ..τότε θα γίνεις ευτυχισμένος και τότε όμως με την ίδια ένταση (όπως κάνεις και τώρα) να βγεις να πεις ένα μπράβο σε αυτούς που το κατάφεραν μετά από μισό αιώνα!

Αγαπητέ Ανώνυμε, το σχόλιό μου δεν το χαρακτηρίζει καμία ένταση, απλώς και απλά εκφράζει την απογοήτευση και τον προβληματισμό ενός πολίτη αναφορικά με την αναποτελεσματικότητα και την αδυναμία {διαχρονικά) της υλοποίησης τόσων σημαντικών έργων στον τόπο μας.
Επειδή όμως μιλάς , με βάση το σχόλιό σου, από θέση ευθύνης, το ΑΜΕΣΑ αποτελεί αόριστο προσδιορισμό, όπως και λειτουργία του βιολογικού, πιστεύω να συμφωνείς, σημαίνει η σύνδεση του συνόλου των παροχών και όχι ενός μικρού ποσοστού.
Θα χαιρόμουν να διαψευστώ.
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά

Απογοητευμένε ...δεν είσαι απλά ένας προβληματισμένος πολίτης αλλά και ένας μάλλον προκατειλημμένος πολίτης και δεν χρειάζεται να είσαι σε θέση ευθύνης για να το καταλάβεις! Εγώ πάντως θα πω μπράβο σε αυτούς που έστω και τώρα μετά από 50 χρόνια θα θέσουν σε λειτουργία το βιολογικό ...εσύ συνέχισε να βλέπεις το ποτήρι μισοαδειο και να στάζεις χολή!
Καλή χρονιά σου εύχομαι!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio