Τσιμεντόστρωση κοινοτικής οδού στην Αγία Σοφία

Κυρ, 18/10/2020 - 14:00
Image

Μετά από πρόταση του Προέδρου της Κοινότητας, τσιμεντοστρώθηκε προσφάτως από την Υπηρεσία τεχνικών έργων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, τμήμα 150 περίπου μέτρων της περιφερειακής οδού του χωριού μας, η οποία οδηγεί προς τους Αγίους Αναργύρους κ. α. τοποθεσίες.

Με την τσιμεντόστρωση του παραπάνω τμήματος – έργο το οποίο εκκρεμούσε από καιρό – διευκολύνεται κατά πολύ η διέλευση κυρίως οχημάτων, αλλά και πεζών, καθότι η παραπάνω οδός τυχαίνει να είναι πολυσύχναστη σε κυκλοφορία.

1

2

3

5

4

Από το agiasofiablog.gr

Σχόλια επισκεπτών

Γεμίσαμε τσιμέντα,περισσότερα και από την Αθήνα.Πρακτικές της δεκαετίας του 70 κ 80.Πάρτε το αλλιώς όλοι οι Πρόεδροι σε λίγο χρόνια ακόμα θα τσιμεντοστρωσετε και τα δέντρα και τα χωράφια της περιοχής.Εχουν χάσει όλα τα χωριά των χαρακτήρα τους από το πολύ τσιμέντο.Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια.Μυαλό θέλει να κάνετε και τίποτα άλλο εκτός από τσιμεντα;Φτιάξτε και κάτι που να ομορφαίνει τα χωριά μας,υπάρχουν και άλλα που μπορείτε να κάνετε.Τοσα χρόνια έχετε εκτελέσει στην κυριολεξία την ΣΑΤΑ.Για το καλό των χωριών του Δήμου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio