Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό στην οδό Άστρους – Λεωνιδίου

Τετ, 12/08/2020 - 13:42
Image

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 12 Αυγούστου στην επαρχιακή οδό Άστρους - Λεωνιδίου.

Συγκεκριμένα οδηγός ΙΧ οχήματος που ήθελε, περνώντας στο αντίθετο ρεύμα, να εισέλθει στον χώρο στάθμευσης καταστήματος τροφίμων στην περιοχή, συγκρούστηκε με μηχανάκι που οδηγούσε νεαρός με κατεύθυνση από Άστρος προς Παράλιο Άστρος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο νεαρός αναβάτης του δίκυκλου οχήματος να τραυματιστεί σοβαρά και να διακομιστεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης με βαριά τραύματα.

Δυστυχώς το σημείο αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως καρμανιόλα καθώς ένα άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του, ένας έχει ακρωτηριαστεί και πολύ έχουν τραυματιστεί σοβαρά μέσα σε περίπου έναν χρόνο.

Φωτογραφία αρχείου

Σχόλια επισκεπτών

karmaniola einai ολη η ευθεια και η διασταυρωση .ντροπη .περιφερεια και δημοτικη αρχη ειναι ανεπαρκεις στο τεραστιο αυτο προβλημα.ποσουσ νεκρους θα θρηνησουμε

Αποτελεί έγκλημα το ότι "επιτράπηκε" σε έναν κεντρικό επαρχιακό δρόμο, με πολύ υψηλή κυκλοφορία, να μετατραπεί στο πιο εμπορικό τμήμα του Δήμου μας. Χωρίς προϋποθέσεις, χωρίς κανονισμούς, χωρίς προδιαγραφές, χωρίς μέτρα προστασίας, χωρίς... χωρίς...χωρίς
Πόσα παιδιά, πόσες ανθρώπινες ζωές θα πρέπει να χαθούν ακόμα για να κινηθούν οι όποιοι αρμόδιοι και να "σκαλίσουν" νομιμότητες και αδειοδοτήσεις, να αναζητήσουν λύσεις;

Δυστυχώς σε αυτό το σημείο θύματα είναι οδηγοί μηχανής ή πεζοί καθώς είναι πλήρως εκτεθειμένοι...
Αφού δεν μπορεί να γίνει ακόμη νησίδα θα κλαίμε κάθε φορά τα θύματα;
Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί αυτούς τους μήνες..
Καμία διαφημιστική καμπάνια για τους κινδύνους που εγκυμονούν...
Οι άνω των 70 ετών θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί...

Το ξαναλέω... Θύματα δυστυχώς οδηγοί μηχανών και πεζοί!
Θα πρέπει επιτέλους όλοι οι οδηγοί να "σέβονται" και να προσέχουν τους οδηγούς δίτροχων γενικώς...

Άρα ας προσέχουμε όλοι, ιδιαίτερα τώρα που είναι αυξημένη η κίνηση, οι ηλικιωμένοι ας περιορίσουν τις μετακινήσεις και ας οπλιστούμε με υπομονή και σύνεση κατά τη διάρκεια οδήγησης!
ΥΓ. Εύχομαι το παιδί που χτύπησε να γίνει σύντομα καλά!

ο δρομος αυτος ειναι καρμανιολα ,υπευθυνοι ειναι οσοι δωσαν αδεια σε ολες αυτες τις επιχειρησεις ,πρεπει επιτελους να ευαισθητοποιηθει ο δημος και να κανει κατι ,καθε χρονο εχουμε ατυχηματα και θα εχουμε ,φτανει πια ,ας βρεθει καποιος να σταματησει αυτο το κακο

Δεν φταίει κανείς ούτε ο δρόμος είναι καρμανιόλα απλά φταίει το μυαλό μας που απλά δεν μπορείς να στρίψεις εκει διότι παραβιάζεις διπλή γραμμή αλλά είμαστε ελληναρες και θελουμε το αμάξι απέξω!!!

Συγνώμη αλλα οι περισσότερες επιχειρήσεις εχουν καθε νόμιμο στην άδεια τους επειδή διαθέτουν κυκλοφοριακή σύνδεση και νησίδα στο προαύλιο τους.. 2-3 επιχειρήσεις δεν διαθέτουν αλλα παρόλα αυτά μην μπαίνουμε ολοι στο ιδιο τσουβαλι για το τι διαθέτει ο καθένας στην άδεια καταστήματος γιατι θα κλείσουν πολλα καταστηματα κ θα πεινάσει κόσμος.. Απο εκει και περα το οτι ο καθενας απο έμας σε αυτο το σημείο στρίβει παράνομα και εισέρχεται στα καταστήματα ενώ υπάρχει διπλή διαχωριστική γραμμη είναι άλλο και το έχουν κάνει και το κάνουν ολοι οι οδηγοί ανεξαιρέτως.. Γι αυτό ας αφήσουμε τι είναι νόμιμο και τι παράνομο.. Το θέμα είναι ενα οτι έχασε την ζωή του ενα παιδακι έφταιγε δεν έφταιγε και τωρα είναι ντροπή να μιλάτε για δρόμους και ευθύνες αφου δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.. Σεβασμός στην οικογένεια του και θερμά συλλυπητήρια..

πολλα καταστηματα κανει μπαμ οτι ειναι παρανομα ,για να παρουν αδεια ,αλλα η αστυνομια επρεπε καθε μερα να παιρνει διπλωματα με αυτα που γινονται σε αυτο το δρομο που εχει γινει ο εμπορικοτερος της περιοχης ,να δουμε θα συγκινηθει κανεις;ποσα θυματα πρεπει να θρηνήσουμε :

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια. Ο δρόμος αυτός έχει γίνει καρμανιόλα. Θα πρέπει η περιφέρεια να πάρει τον χώρο που έχει απαλοτριώσει και να κάνει διαπλάτυνση. Το ότι κάποιες επιχειρήσεις θα κλείσουν γιατί είναι στο χώρο που έχει απαλλοτριωθεί τι να κάνουμε. Ας κλείσουν. Η ζωή έχει μεγαλύτερη αξία.. Το ότι εδώ και χρόνια ο απαλοτριωμένος χώρος δεν έχει ακόμα γίνει διαπλάτυνση του δρόμου, είναι ευθύνη της περιφέρειας. Ας πιέσει ο Δήμος την περιφέρεια πριν έχουμε και άλλα γεγονότα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio