Τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω από το Άστρος - Το όχημα έπεσε σε δύσβατο σημείο

Τρί, 05/09/2023 - 18:21
Image

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη το απόγευμα της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου στον δρόμο Τρίπολης - Άστρους, στο ρεύμα προς Τρίπολη, λίγο έξω από το Άστρος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, όχημα το οποίο οδηγούσε ένας άνδρας εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας: «Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε ένας άνδρας, από ΙΧΕ όχημα και παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., έπειτα από εκτροπή και πτώση του οχήματος σε δύσβατο σημείο, στην Τ.Κ. Κάτω Δολιανών, του δήμου Βόρειας Κυνουρίας, Αρκαδίας. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα».

Διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Σχόλια επισκεπτών

Το συγκεκριμένο σημείο είναι πολύ επικίνδυνο, ιδίως μετά από βροχή. Έχουν γίνει δεκάδες ατυχήματα και δυστυχήματα .Πόσο στοιχίζουν λίγα μέτρα προστατευτικές μπάρες; Πριν λίγο που πέρασα παρατήρησα ότι ο δρόμος από Λουκού έως Άστρος είναι γεμάτος αμμοχάλικα που έχει κατεβάσει η βροχή. Αρμόδιοι αναρμόδιοι παντού.
Κρίμα χάθηκε άδικα ένας νέος άνθρωπος.

Δυστυχώς εχουμε χασει πολλους ανθρώπους τι θα γινει;; ετσι θα φευγουν η ζωες μηπως πρέπει να φτιαχτουν η δρομοι επιτέλους!! Ενας πατερας χαθηκε! Καθε χρονο καποιον θα θρηνούμε.

εμαι ο ιδιοκτητης του αγροκτηματος εκατερωθεν του δρομου , πραγματι σε αυτο το σημειο ο δρομος ειναι πολυ επικινδυνος και εχουν σημειωθει δεκαδες ατυχηματα με πολυ αγωνα και πολλες παραστασεις στης αρμοδιες υπηρεσιες εχουν τοποθετηθει προστατευτικες μπαρες ,πριν τοποθετηθουν ειχα περιφραξη του αγροκτηκατος και μαλιστα τα πενηντα ητο πολυ ενισχυμενη με Η και κολομενα με οξυγονο τεσσεριες σειρες σιδερο δεκαρι αποτελεσμα να εχουν γλυτωσει απο βαβαιο θανατο τουλαχιστον πεντε ατομα μεταξυ αυτων και ο φιλος μου Φραγκουλης Διονυσης καθηγηης φιλολογος οπου με την παρεμβαση του στο τοπικο τυπο εγινε καποια βελτιωση του οδοστρωματος και καποια προστατευτικη μπαρα ,πριν τρια περιπου χρονια η προστατευτικη μπαρα στη μερια που εγινε το ατυχημα ειχε αφαιρεθει απο το δημο Β Κυνουριας για εργασιες υδροδοτησης του δημου εκτοτε δεν ειχε επανατοποθετηθει ,πριν δυο χρονια περιπου πηγα στο δημο να τακτοποιηθει η μπαρα μου ειπαν αρμοδια ειναι η περιφερεια ,πηγα στη περιφερεια μου λενε αρμοδιος ειναι ο Δημος που την αφαιρεσε αρκεσθησαν μονο να βαλουν ενα κοκκινο δικτυ ως ενδειξη σημαδουρας την ανοιξη του 23 φετος δηλαδη ξαναπηγα στο δημο μου ειπαν αρμοδια ειναι η περιφερεια το γνωστο τροπαριο πηγα στην περιφερεια σταγραφεια στο μεγαλο οικημα της υδρογειου μου ειπαν να πας στη τριτη ΔΕΚΕ πηγα ειναι πανω απο το στρατοπεδο βρηκα τους αρμοδιους μου ειπαν να κανω μια αιτηση σχετικα με το προβλημα την εκανα με αριθμο πρωτοκολου 94470 22-3-2023 ωρα 0945 αλλα ουδεποτε επανατοποθετηθει η προστατευτικη μπαρα

Πότε επιτέλους θα βρεθεί κάποιος αρμόδιος/υπεύθυνος να μεριμνήσει για την ασφάλεια των πολιτών;; Θα πρέπει να χαθεί κάποιος δικός τους άνθρωπος για να κάνουν τα αυτονόητα; Ντροπή σε όλους εσάς που είσαστε υπεύθυνοι και θα έπρεπε να το έχετε φτιάξει χρόνια τώρα. Ο ένας έστελνε στον άλλον τον κύριο Καρτσάκη .Ο δήμος στην περιφέρεια και η περιφέρεια στο δήμο. Κάποια στιγμή θα πρέπει να αποδοθούν οι ευθύνες στους αρμόδιους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio