Τοποθέτηση χαλύβδινων στηθαίων ασφαλείας στον ασφαλτόδρομο Πραστού - Αγίου Ανδρέα

Σάβ, 12/12/2020 - 16:41
Image
Image
Image
Image

Αγαπητοί Πραστιώτες και Πραστιώτισες

Όπως σας έχουμε υποσχεθεί ότι θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για τα ευχάριστα νέα που έρχονται το ένα μετά το άλλο για το χωριό μας, ως αποτελέσματα – καρποί των συντονισμένων προσπαθειών που κάνουμε μέσα στον λίγο χρόνο που έχουμε αναλάβει την αυτοδιοίκηση του Χωριού μας.

Ένα αίτημα πολλών συμπατριωτών μας, αλλά και επισκεπτών του χωριού μας, που αφορούσε την οδική ασφάλεια των κινουμένων οχημάτων στον ασφαλτόδρομο του Πραστού, ιδίως όταν υπήρχαν παγετοί στο δρόμο κατά τους χειμερινούς μήνες, υλοποιήθηκε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία από άποψη τεχνικής κατασκευής.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση ως Κοινοτική Αρχή να σας αναγγείλουμε την τοποθέτηση χαλύβδινων στηθαίων ασφαλείας (Μπάρες οδικής ασφάλειας και αναχαίτισης οχημάτων), ικανότητας συγκράτησης Ν2 που τοποθετούνται με έμπηξη, κατηγορίας σφοδρότητας πρόσκρουσης Α, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 1317-2, λειτουργικού πλάτους W4, στο επικίνδυνο τμήμα του ασφαλτόδρομου Πραστού - Αγίου Ανδρέα στην θέση ΝΤΟΠΙΝΑ έως ΚΑΝΑΚΙ (απέναντι από τον Πραστό). Τώρα πλέον οι οδηγοί των κινουμένων οχημάτων, στο τμήμα αυτό του ασφαλτόδρομου, θα αισθάνονται ασφαλείς και ιδιαίτερα όταν υπάρχει παγετός στο δρόμο κατά τους χειμερινούς μήνες. Ικανοποιήθηκε και αυτό το πρόβλημα του χωριού μας που λίμναζε επί σειρά ετών, όπως και πολλά άλλα προβλήματα και δεν γινόταν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ στο χωριό μας. Συμπεριλαμβανόταν και αυτό μέσα στο πρόγραμμά μας και στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας, ως νέα Κοινοτική Αρχή για την βελτίωση του χωριού μας, πολλαπλώς και σε κάθε κατεύθυνση και θεματικό αντικείμενο.
Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για κάθε ευχάριστο νέο, υλοποιούνται αρκετά, κυρίως όταν θα έχουμε χειροπιαστά αποτελέσματα και θα υλοποιείται το κάθε έργο από αυτά που είχαμε εξαγγείλει στο πρόγραμμά μας, όταν το κάθε έργο θα μπορείτε να το βλέπετε και να το απολαμβάνετε.
Παραθέτουμε λίγες φωτογραφίες από την τοποθέτηση των χαλύβδινων στηθαίων ασφαλείας.
Πραστός 12 Δεκεμβρίου 2020
 
Ο Πρόεδρος Κοινότητας Πραστού
Δημήτριος Σταμ. Πετρής

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio