Τον Μητροπολίτη ΜκΚ Αλέξανδρό επισκέφθηκε ο Δημήτρης Γκαύρος

Πέμ, 14/09/2023 - 22:06
Image

Με αφορμή τον εορτασμό της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού, είχα την τιμή να επισκεφτώ τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. κ. Αλέξανδρο.

Αφού συζητήσαμε σημαντικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας, μου έδωσε την ευλογία του και την ευχή του για έναν τίμιο και ευγενή εκλογικό αγώνα.

Τον ευχαριστώ εκ βαθέων για ακόμα μία φορά!

Σχόλια επισκεπτών

Δεν υπάρχει δημοσκόπηση παπαγάλε αυτή είναι μόνο στο μυαλό σου.Θυμάσαι το 19 που έδινε ο μαντας κάτι δημοσκοπήσεις που τον φέρνανε πρώτο;Θυμάσαι μετά τη έγινε;Το ίδιο θα πάθεις και τώρα.Στη προπαγάνδα δε παιζόσαστε.

Μήτσο πρόσεξε λίγο το επικοινωνιακο σου,μην κάνεις πράγματα που δεν έκανες 15 χρόνια τώρα.ειναι κοροϊδία.παιξε με τα χατιρακια και με τα χτυπήματα της πλάτης που έχεις μάθει από το δάσκαλο σου το Τατουλη και άσε τις υπερβασεις.

07:41 Θα σέ παρακαλέσω να προσέχεις τι γράφεις.. Και μην ξανά ασχοληθείς με τον Γκαυρο.Εξαλου δεν έχεις να μας πεις κάτι.. γιατί πρέπει ο κόσμος να ανεχθεί τις βλακείες σου;

14:30 και εσύ ποιος είσαι αν επιτρέπεται που θα του υποδείξεις τι θα κάνει και πως θα το κάνει;; Αφήστε ήσυχο τον άνθρωπο να κάνει τον αγώνα του όπως θέλει αυτός..
Αμέσως με τα πικρόχολα σχόλια..

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio