Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια για την παράταξη Νέα Βόρεια Κυνουρία

Κυρ, 24/09/2023 - 09:47
Image

Με μεγάλη μας χαρά, σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου, πλησίον εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

Η παρουσία σας, θα είναι για εμάς ιδιαίτερη τιμή!

#ΝΕΑΒΟΡΕΙΑΚΥΝΟΥΡΙΑ
#ΜΑΖΙΤΟΛΜΑΜΕΑΛΛΑΖΟΥΜΕ
#ΔΗΜΗΤΡΗΣΓΚΑΥΡΟΣ

Σχόλια επισκεπτών

κ των 11κ 57 να διαβάζεις Ιστορία οι Αγράμματοι μας ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΝ ,(Κολοκοτρώνης κ λ π) καί οι εγγράμματοι μας πούλησαν άντε μάζεψε καμιά ελιά που περιμένεις από το Δήμο είσαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ έξω από ένα Γραφείο καλά πότε δουλεύετε σας ενδιαφέρει περισσότερο το καλό του Δήμου από το Σπίτι σας σας πίστεψα με το μόνο θετικό είναι ότι βγήκατε στην πλατεία μετά από 4 ολόκληρα χρόνια μετά θα είναι πέντε να ξέρετε ας μας πει Ο κάθε ένας γιατί κατεβαίνει καί τή θα προτείνει στο Δ Σ καί όλες τις παρατάξεις στην πλατεία ένας ένας Όχι Ο υποψήφιος δήμαρχος οι Δ Σ αυτούς θα ψηφίσουμε για 5ολοκληρα ευκαιρία να ακούσουμε καί τούς Γραμματιζουμενους Περιμένουμε

κ Δήμαρχε να μας ενημερώσετε για τα Παρακάτω Γιατί δεν άνοιξε Το Μουσείο Γιατί δεν λειτούργησε ο βιολογικός Γιατί σκοτώνονται ακόμα στο δρόμο Άργος Άστρος Λεωνίδιο (Σταυροδρόμι Ραχούλα) Γιατί δεν έγινε Δημαρχείο Γιατί δεν προχώρησε Ο Γ Π Σχεδιασμός Γιατί δεν έγινε επέκταση Σχεδίου στο Παρ Άστρος Γιατί δεν φέρατε τά Νερά Αναβάλου (Έτοιμες Μελέτες) αυτές τις απαντήσεις θέλουμε στην πλατεία χωριστά κάθε μία άλλωστε αυτές τις ερωτήσεις θα σας κάνω εγώ δεν θέλουμε τη θα κάνετε εάν εκλεγείτε έχετε βέβαια το δικαίωμα να μιλήσετε και να φύγετε Το θέμα τού απολογισμού είναι πολύ σοβαρό δεν θα λυθεί στην πλατεία το γνωρίζεις τα σοβαρά θέματα λύνονται σε μεγάλες αίθουσες κ λ π

11:57 12:07 12:34 12:47 πήγαινε να σε κοιτάξει κανένας γιατρός εμμονή σ έχει γίνει ο γκαυρος ποια . Μαυρόψυχε θα σαπίσεις σταματα την χολή ντε κουρασες ... Ο Κόσμος έχει σιχαθεί αυτή την τακτική. Αν δεν τον φοβάσαι γιατί σκούζεις και κανεις προπαγάνδα ρε κουτό ζώο???

Ο γκαυρος χωρίς πρόγραμμα έρχεται και ζητάει να τον ψηφίσουμε. Με. Κάτι τελειομενους εξαιρείται ένας νεαρός που μπορεί να κάνει κάτι. που πας ρε γκαυρο είχες ξαναδιοικησει ήσουν αντιδήμαρχος τι έκανες; μηδέν από μηδέν μηδέν και θέλεις και ψήφο

Κύριε Γκαυρο, η πρόσκληση για τα εγκαίνια είναι μία από τα ίδια σάν τού Καμπύλη. Αν δεν διάβαζα από πάνω τήν είδηση, θα νόμιζα ότι πρόκειται για προσκλητήριο..... γάμου. Λίγη φαντασία δεν υπάρχει;;; Γράψτε: "ο άνεμος τής νίκης αρχίζει να φυσάει απόψε κ.λ.π." γράψτε: "ελάτε μαζί μας απόψε να γευτούμε μαζι τη χαρά τής νίκης πού έρχεται κ.λ.π." γράψτε: "σάς θέλουμε όλους σήμερα το βράδυ κοντά μας να χαράξουμε μία νέα πορεία κ.λ.π." γράψτε: να μήν λείψει κανείς από τήν αποψινη μας γιορτή, πού είναι τό ξεκίνημα μίας νέας πορειας για τον δήμο Βόρειας Κυνουρίας κ.λ.π." Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΑΛΙΩΤΗ ΤΟ '81. Ούτε στο νυχακι δεν τού μοιάζετε οι νεώτεροι. Τέλος πάντων, καλή επιτυχία, με τη νίκη για το καλό τών δημοτών μας.

Κύριε 14:59 , γιατί τού βάζετε δύσκολα τού κυρίου δημάρχου;; Αναβαλος, Μουσείο, Σχέδιο πόλης, Βιολογικός........δεν είναι για τόσο δύσκολα ο άνθρωπος. Καμμιά επισκευουλα, καμμιά συντήρηση, κανένα μπάλωμα...... τέτοια. Έλεος δηλαδή!!!

13:54 Σας πήρε πολύ χρόνο να σκεφτείτε τη σαχλή ειρωνία σας κύριε;; Νομίζω ότι μετά από τέτοια.....επινόηση, πρέπει να έπαθε μία υπερκόπωση το ελάχιστο μυαλουδακι σας. Για καμμία εβδομάδα μήν σκέφτεστε τίποτα, γιατί θα καει εντελώς!!!

10:04 το ότι η πλατεία ήταν γεμάτη κάποιος τους τράβηξε για να γεμίσει.... Ίσως αν δεν ήταν και η ομιλία του Μήτσου να ήταν μια απλή μέρα όπως κάθε ημέρα..

Βέβαια διακρίνω και ένα ίχνος ψεματος αλλά δεν πειράζει ευτυχώς είναι οι φωτογραφίες και λένε την αλήθεια... Θέλετε να ανεβάσουμε την φωτογραφία μπροστά από το εκλογικό του καμπύλη και μπροστά από το εκλογικό του Καφέ να δούμε ποια γεμίζει περισσότερο το ματξ ????

Και επίσης μην ξεχνάς ότι ο Παυλάκης το έχει μέσα στη πλατεία που στην ομιλία του υπήρχε πολύ κόσμος στα μαγαζιά και υποψήφιοι που βγήκαν για την καθημερινή τους βόλτα.. Ενώ στο Γκαυρο πήγαν μόνο για αυτόν...

Αντε ξεκουρασου τώρα πάρε και ντεπονάκια να το χωνέψεις και καμιά σόδα παπαγαλεε

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ.
ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ???
ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 5 ΕΠΙ 5 ΤΩΝ ΔΟΛΙΑΝΩΝ ..
Ο ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΣΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ.
ΟΥΣΤΤΤΤ ΑΠΟ ΔΩ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio