Τι συζήτησαν Καμπύλης - Λαμπρόπουλος στο Παράλιο Άστρος (pics)

Τετ, 07/07/2021 - 17:41
Image
Image
Image

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Γιώργο Καμπύλη στο Παράλιο Άστρος, καθώς και με υπηρεσιακά στελέχη.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν την αντιδιαβρωτική προστασία στον Ατσίγγανο, αλλά και την ηλεκτροδότηση του δρόμου προς Παράλιο Άστρος.

 

Δελτίο Τύπου

Σχόλια επισκεπτών

Καλοπροαίρετα το λέω, δεν πρόκειται για ηλεκτροδότηση του δρόμου, αλλά για ηλεκτροφωτισμό.
Ενθυμούμαι βέβαια, πως πέρσι την αντίστοιχη περίοδο, δηλαδή Ιούνιο του 2020, σε συνεδρίαση του ΠεΣυ είχε εγκριθεί ο προϋπολογισμός για το συγκεκριμένο έργο και ο κ.Λαμπρόπουλος είχε δηλώσει μάλιστα πως την Άνοιξη του 2021 το έργο του ηλεκτροφωτισμού του δρόμου Άστρους-Π.Άστρους θα είχε παραδοθεί. Επομένως σήμερα τί ακριβώς συζήτησαν; Τα εμπόδια που υπήρξαν και δεν υλοποιήθηκε;
Προτρέπω τους φίλτατους αναγνώστες του astrosnews να ψάξουν στο αρχείο των δημοσιευμάτων, για του λόγου το αληθές.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Μπράβο τώρα να αρχίσουν τα έργα δήμαρχε στο φουλ του καλοκαιριού να σκοτωθεί κανένας αθώος ανθρώπος.κ το χειμώνα να πάτε στην πλατεία τ Άστρους έτσι κ αλλιώς μόνο για φωτογραφίες είσαστε εδώ κ δύο χρόνια.

Δημήτρη και 5000 ψήφους να πάρεις θα σε έχουν στην απέξω αφού δεν αποφασίζεις ούτε στο αντικείμενο που σου ανέθεσαν σηκο και φύγε εν σε ψηφίσαμε για να σε εμπαιζουν τ *********

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio