Τι νερό πίνουμε;

Τρί, 16/02/2021 - 11:03
Image

Φίλος του kwr.gr μας έστειλε σήμερα φωτογραφίες από το υδραγωγείο, όπου έρχεται το νερό στο Κορακοβούνι, μαζί με τις ανησυχίες του και τον προβληματισμό του για το τι νερό πίνουμε. 

Μέσα από τις φυτογραφίες που μας έστειλε διακρίνονται ψόφια πουλιά μέσα στα λούκια, σπασμένες πλάκες δίπλα σε χωράφια με ελιές που ραντίζονται και ζώα μπορούν άνετα να πιούν νερό.
  Μας ενημέρωσε επίσης ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται σε όλο το μήκος του υδραγωγείου και όχι σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι.
 
 Εμείς σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο την Τ.Κ Κορακοβουνίου, μας ενημέρωσε ότι έχει ενημερώσει εδώ και καιρό την αρμόδια υπηρεσία του δήμου και περιμένει την επίλυση του θέματος, γιατί μέχρι να ολοκληρωθεί το νέο υδραγωγείο θα πίνουμε για πολύ καιρό νερό ακόμα από το παλιό.

 

 

Από το kwr.gr

 

Σχόλια επισκεπτών

Μόνο που το νερό αυτό το πίνατε χρόνια τώρα αλλά ξέχασα, πριν ήταν ο Μαντάς και το αγίαζε. 80% του δίνατε και ούτε τα απαραίτητα δεν έπραξε τώρα σας φταίνε οι νέοι.
Έχετε όμως γήπεδο.

Είναι ξεκάθαρο ότι φταίει ο Μαντάς. Γιατί έχουν περάσει δυο χρόνια από τότε που έβαλε τον εργολάβο να φτιάξει το καινούργιο δίκτυο. Με χρήματα που πήρε από την περιφέρεια. Δήμαρχος δεν είναι; Γιατί δεν το τελειώνει; Πότε θα το τελειώσει; Δυο χρόνια πέρασαν ήδη. Μέχρι τότε θα πίνουμε νερό με σκυλιά και πουλιά; Αλλά ο Μαντάς το μόνο που κοιτάει είναι να αυξήσει τους μισθούς στη ΔΕΥΑ και τους Παιδικούς σταθμούς... Θα δει κι αυτός τι θα πάθει όταν έρθει η ώρα...

Μπείτε στην ουσία του προβλήματος αν σας ενδιαφέρει κι αφήστε τις κορόνες και τις ιστορίες.Με τέτοια σκεπτικά επιβιώνουν οι αιρετοί. Δεν είδα κάποιον να πάει να πάρει μια φορά τις αναλύσεις του νερού όλα αυτά τα χρόνια και να τις αναρτήσει για να δει αν είναι κατάλληλο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio