Θετικά κρούσματα και απολύμανση χώρων στον Πραστό (pics)

Παρ, 30/04/2021 - 15:51
Image
Image
Image

Απολύμανση χώρων στα πλαίσια περιορισμού της διασποράς του covid 19

Μετά από κάποια θετικά κρούσματα covid 19 (κορωνοϊού) που ανιχνεύτηκαν σε Δημότες της Κοινότητάς μας, προβήκαμε άμεσα ως Κοινότητα σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, στα δέοντα έκτακτα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού:

Ειδικό συνεργείο του Δήμου μας έκανε σήμερα απολυμάνσεις χώρων συνάθροισης πολιτών, δίνοντας περισσότερο έμφαση στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος της ενορίας Πραστού λόγω των Ιερών Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας που διανύουμε.

Θα συνεχίσουμε τις απολυμάνσεις των προαναφερθέντων χώρων και τις επόμενες ημέρες για τον περιορισμό της διασποράς του covid 19 (κορωνοϊού).

Ευελπιστούμε να μην έχουμε περαιτέρω εξάπλωση και να μην ανιχνευτούν νέα κρούσματα στην ενορία μας και στο χωριό μας.

Θέλουμε να εφησυχάσουμε τους δημότες μας ότι η Κοινότητα και ο Δήμος θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε, επισημαίνουμε ότι πρέπει όλοι να παραμείνουμε ψύχραιμοι, να επιδεικνύουμε την δέουσα προσοχή και να τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας που έχει θεσπίσει η Πολιτεία.

Θα επιδιώξουμε, σε συνεργασία με το Δήμο μας, Το Κέντρο Υγείας Άστρους και τους αρμόδιους φορείς, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να επισκεφτεί σύντομα το χωριό μας για λήψη προληπτικών δειγμάτων (τεστ) ανίχνευσης κορωνοϊού, θα σας ενημερώσουμε προσεχώς.

Σας Ευχόμαστε

Χρόνια πολλά

Καλό Πάσχα

Καλή Ανάσταση

Υγεία σε όλους σας

και στις Οικογένειές σας

Πραστός 30 Απριλίου 2021

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Πραστού

Δημήτριος Σταμ. Πετρής

 

Σχόλια επισκεπτών

Τι εφησυχασμούς μας λες κ. πρόεδρε.... Υπάρχουν ευθύνες και υπεύθυνοι... Θετικά και αρνητικά. Καταλαβαίνετε τι έχει συμβεί ; Ενα ολόκληρο χωριο και όχι μόνο, εν δυνάμει απρόβλεπτα νοσουν και νοσουργό . Να δώσει ο Θεός να μην έχουμε και τίποτα τελικά κρούσματα.... Να περιμένουμε τον έλεγχο των υπευθύνων ;

Μην τα βάζετε με την εκλησσία. Τελικά ούτε τον Θεό δεν φοβάστε κύριοι; Αυτό ήταν; ανοίξτε την εκλησσια,προσευχιθειτε για την ανάσταση του κυρίου μας. Και αφήστε απολυμαάνσης κτλπ τέτοιες άγιες μέρες. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΛΎΜΑΝΣΗ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΛΛΆΕΙ ΤΊΠΟΤΑ.
Μαθήματα και δοκιμασίες είναι αυτα κύριοι. Και εμείς οι άνθρωποι γι αλλη μια φορά κοίτα με να βγάλουμε έξω τ ματιά μας και να κλείσουμε την εκλησσια. Δίχως να σκεφτούμε πως η Παναγία κλαίει αυτη την στιγμή για το γιο της και εμείς κοιτάμε να κρίνουμε ποιος φόραγε μασκα και ποιος είναι 'καλός '
χριστιανός.
ΚΑΛΗ ΑΝΆΣΤΑΣΗ ΣΕ ΌΛΟΥΣ.

Γάργαρα τα κρούσματα έχουμε ετοιμάσει πρόγραμμα για φωτό σοπιν μην τα χαλάσουμε για τα κρούσματα. τόσο άγωνα έκανε ο υφυπουργός μας με τον δήμαρχο για να βγάλουν μερικές φωτογραφίες μην τους το χαλάσουμε αμαρτία για μερικά πολλάκις κρούσματα....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio