Τελετή Ορκωμοσίας Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας (pics,vid)

Τετ, 27/12/2023 - 18:44
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου  στο Ίδρυμα «Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη» πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του επανεκλεγέντος δημάρχου Γιώργου Καμπύλη, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και των Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, η θητεία των οποίων ξεκινά την 1η Ιανουαρίου 2024 και ολοκληρώνεται το 2028.

Η αίθουσα γέμισε με κόσμο. Συγγενείς, φίλοι και υποστηρικτές των νεοεκλεγέντων είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς και τα χαμόγελα περίσσευαν. Οι επικεφαλής των παρατάξεων δέχονταν τις ευχές των παρευρισκομένων για μια γόνιμη θητεία και εποικοδομητικές συνεργασίες για το καλό της Βόρειας Κυνουρίας.

H τελετή έγινε παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Μανώλη Σκαντζού και του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Λαμπρόπουλου, νυν δημάρχων της Αρκαδίας και νεοεκλεγέντων δημάρχων, περιφερειακών συμβούλων και μελών των δημοτικών συμβουλίων και του προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Τρουπή.

Αναγνώστηκαν τα ονόματα όλων των νεοεκλεγέντων, οι οποίοι είχαν λάβει θέση για την ορκωμοσία στην εξέδρα της αίθουσας και αμέσως μετά ξεκίνησε η θρησκευτική τελετή του αγιασμού και η ορκωμοσία. Ο κόσμος χειροκρότησε τους νεοεκλεγέντες και αμέσως μετά ο Θεοφιλέστατος Επισκόπος Τεγέας Θεοκλήτου ευχήθηκε σε όλους να έχουν μία καλή θητεία. 

Ο κ. Μανώλης Σκαντζός στον χαιρετισμό του ευχήθηκε να έχει το δημοτικό συμβούλιο να έχουν μία καλή θητεία και μία καλή συνεργασία. «Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους, καλή Πρωτοχρονιά, εύχομαι ο χρόνος να είναι δημιουργικός και ειρηνικός. Εύχομαι στη νέα δημοτική αρχή, μια καλή δημοτική θητεία. Στην αντιπολίτευση εύχομαι α ασκήσει τα καθήκοντά της και να ασκεί έλεγχο. Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση γιατί από εδώ ξεκίνησα την αυτοδιοικητική μου πορεία, και σας υπόσχομαι από τα νέα μου καθήκοντα να συμβάλλω κι εγώ όπως μπορώ από την Περιφέρεια, για το καλύτερο για τον τόπο μας».

Ο κ. Λαμπρόπουλος μίλησε για το σημαντικό έργο που έχει γίνει στην περιοχή από την περιφέρεια Πελοποννήσου και είπε: «Για τον Δήμο αυτόν, στην τετραετία που προηγήθηκε, προσπαθήσαμε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτή η πολύ καλή συνεργασία αποτελεί οδηγό για με΄να και για τη νέα περιφερειακή αρχή, να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε πράγματα ώστε η Βόρεια Κυνουρία να έχει τη θέση που της αξίζει».

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Δ. Γκαύρος είπε: «Ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης, θα ήθελα να σας ευχηθώ για τις μέρες, και σε πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας θα βοηθήσουμε, για να πάει ο τόπος μπροστά. Ό,τι κρίνουμε ότι δεν είναι στη σωστή κατεύθυνση, θα το καταψηφίζουμε και θα αντιπροτείνουμε. Θα ήθελα το 2024 να είναι ένας χρόνος με υγεία, χαρά για όλους και τις οικογένειές σας».

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης ευχαρίστησε ονομαστικά τους παρευρισκομένους. «Ευχαριστώ τους συναδέλφους και όλους τους φίλους που ήρθαν να παρακολουθήσουν την ορκωμοσία μας.Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε σε αυτή τη σημαντική τελετή για όλους εμάς τους αιρετούς. Ο θεσμός της αυτοδιοίκησης είναι ο πιο κοντινός στον πολίτη και στα προβλήματά του. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, να δημιουργήσουμε έναν δήμο ανθρώπινο και φιλικό. Σας καλό όλους να θέσουμε ως προτεραιότητα το καλό του τόπου μας, να δουλέψουμε σκληρά, με όραμα και πλάνο. Θα συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας, με το ίδιο αίσθημα μετριοπάθειας, χωρίς αλαζονεία. Όλοι πρέπει να αντιληφθούμε την ευθύνη που αναλαμβάνουμε. Ευχαριστώ όλους τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο μας, και μας έδωσαν την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Νιώθη υπερήφανος για την εμπιστοσύνη  και τη στήριξη, και δεσμεύομαι ότι θα κάνω τα πάντα ώστε να ανταποκριθώ στις προσδικίες των πολιτών». 

Ο κ. Καμπύλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Γιώργο Κλεώπα, ο οποίο έχει φύγει από τη ζωή, λέγοντας ότι «από εκεί πάνω που βρίσκεται, θα είναι υπερήφανος για μας, και είμαστε ευγνώμονες για όλα αυτά που έκανε για τον τόπο μας». Ακόμα, ο δήμαρχος απηύθυνε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Περικλή Δικαίου, ο οποίος είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος με την «Πρωτοβουλία Αλλαγής», ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα.

 

Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες

 

Video

Σχόλια επισκεπτών

Καλή και δημιουργική θητεία στο νέο Δ.Σ του Δήμου μας . Μακάρι,να υπάρξει συσπείρωση και όχι τσακωμοί και,να δημιουργηθούν έργα προς όφελος όλων μας .
Θα ήθελα να σταθώ και στον κ.Γκαύρο ο οποίος είναι πολύ αγαπητός στο κόσμο του Δήμου μας αυτό άλλωστε φαίνεται και από το γεγονός πως 3 φορές που συμμετείχε ως υποψήφιος δσ βγήκε πρώτος με διαφορά σε σταυρούς. Είναι ένας άνθρωπος ακέραιος με δυναμικό χαρακτήρα και με έργο στο Δήμο που δεν μπορεί να το υποτιμήσει κανένας.
Άξιο αναφοράς όμως είναι ότι η ομάδα που θα έχει μαζί του εκτός του κυρίου μαντα αποτελείτε από νέους ανθρώπους αλλά και νέους στη πολιτική σκηνή άφθαρτα πρόσωπα με καινοτόμες ιδέες. Όσοι εξελέγησαν ηταν νέα παιδιά όπως και στα τοπικά συμβούλια πχ Βλάχος Προβατάρης Χασάπης Κούβαλης Λόντος οι νέοι πρέπει να βγουν μπροστά για το μέλλον του Τόπου μας.

Καλή 4ετια Δήμαρχε και λοιπά μέλη της αυτοδιοίκησης!

Ο μαντας με το καρκουλη πάρτι θα κάνουνε στα δημοτικά συμβούλια.παλιες καραβάνες και ξέρουν τι στοχους θα χτυπήσουν.. τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.δυσκολα τα πράγματα,θα πρέπει να"λυθει" η γλώσσα ορισμένων που δεν μπορούσαν να μιλήσουν όλα αυτά τα χρονια

η ορκομωσια εγινε,ωρα για τις θεσεις.πολλα τα εργα που τρεχουν και το θεμα ειναι ποιοι θα τα τρεξουν.βλεποντας χθες τους τρεις πρωτους να καθονται πιο μπροστα απο τους αλλους σκεφτομουνα οτι θα πρεπει να αναλαβουν αυξημενες ευθυνες αλλα το θεμα ειναι αν μπορουν..ειδικα η μια ξερουμε ολοι που θα τη βαλει και δεν ειναι για τα δυσκολα.οι αλλοι δυο πρεπει να αλλαξουν προσωπο αυτη τη πενταετια και να ακουγονται περισσοτερο ειδικα στα Δ.Σ.το αλλο μεγαλο θεμα ασφαλως ειναι η ΔΕΥΑ.οποιος παει καιγεται.το ιδανικο σεναριο θα ηταν να παει η Αναγνωστακου που εχει τη τεχνογνωσια και γνωριζει τα εργα και ο προεδρος να ασχολειτε μονο με τις βλαβες.και βεβαια τι ειδικους συμβουλους θα παρει.θελει συμβουλους γραμματεις οπως ειχε μεχρι τωρα η συμβουλους με γνωσεις που να μπορουν να κανουν το κατι παραπανω...μαλλον το δευτερο...ειδωμεν

Κάποιοι έχουν τόνους κακοήθεια που υποτιμούν ανθρώπους.Ο Δήμαρχος καλά θα πάει και οι συνεργάτες του είναι άψογοι. Ποιοι είστε εσείς ανώνυμοι κουκουλοφόροι που νομίζετε ότι είστε σε θέση να προδικάσετε και να κρίνετε ανθρώπους;

11.18 Καμμια αγωνία δεν έχουμε για τα έργα που ΔΕΝ θα κάνει ο δημαρχος...είναι δοκιμασμένος την τετραετία που πέρασε.....για πες μας εσύ...τι θα αλλαξει;; ΤΙΠΟΤΑ....

Δεν φτάνει να είσαι μορφωμένος για να είσαι δήμαρχος....πρέπει να έχεις όραμα που δεν το έχει....και να έχεις και συνεργάτες ικανούς...που δεν τους έχει....Γιαυτο το αποτέλεσμα θα είναι ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ...

Όλοι κάτι έχουυν να πουν, να γράψουν , να λοιδωρήσουν ,να προβάλλουν μέσα απ΄ την ανωνυμία τους ότττι κρύυβουυν μέσα τους . Από ροδόστταμο μέχρι κατακάθι. Και μόνο ένας κατά την ώρα των υπογραφώ του πρακτικού ορκομωσίας δίδαξε πολιττικό κι όχι μόνο πολιτισμό... Πόσοι το είδαν και πόσοι το κατάλαβαν ;
Για να δούμε...................

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio