Το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου μας για το 2023

Πέμ, 22/12/2022 - 13:43
Image

Κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, έτους 2023.

Ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, Δήμαρχος, Καμπύλης Γεώργιος εισηγούμενος το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης που ήταν «Κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, έτους 2023» είπε:

Μία τις αρμοδιότητες που ασκεί η Εκτελεστική Επιτροπή είναι η κατάρτιση και η εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου.

Το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου είναι το Πρόγραμμα των έργων και όχι το πρόγραμμα των διάφορων εργασιών ή προμηθειών. Επίσης, μέσω της κατάρτισης του Τεχνικού Προγράμματος κατανέμουμε τα χρήματα που έχουμε στη διάθεσή μας ή και αυτά που προσδοκούμε να έχουμε από μελλοντικές χρηματοδοτήσεις. Είναι δυνατό κατά τη διάρκεια του έτους και ανάλογα με τις ανάγκες και τις τυχόν χρηματοδοτήσεις, να αναμορφωθεί τόσο το Τεχνικό Πρόγραμμα όσο και ο Προϋπολογισμός, ύστερα από αιτιολογημένη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Οι υπηρεσίες του Δήμου μας, έχουν καταρτίσει το Τεχνικό Πρόγραμμα για το έτος 2023. Το πρόγραμμα αυτό εγκρίθηκε από την Επιτροπή Διαβούλευσης, η οποία συνεδρίασε στις 19 Δεκεμβρίου και έλαβε την 1/2022 Απόφαση.

Το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου είναι το σύνολο των έργων και δράσεων που αυτός ο Δήμος εκτελεί μέσα στο οικονομικό έτος, αποτελεί παράρτημα του προϋπολογισμού και εγκρίνεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού πρώτα έχει συνταχθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου και έχει συζητηθεί στην Επιτροπή Διαβούλευσης.

Το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το έτος 2023, όπως αυτό συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας και εγκρίθηκε από την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης είναι το παρακάτω:

 

Κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, έτους 2023 by Arcadiaportal.gr on Scribd

Σχόλια επισκεπτών

Τεχνικό Πρόγραμμα χωρίς Απολογισμό Πεπραγμένων δεν ντρέπεστε αλλά περισσότερο η Αντιπολίτευση που κάθεται και σας ακούει δεν αντέχω άλλο περνώ τα πολιτικά δικαιώματα καί πάω ΟΥΓΚΆΝΤΑ τη παρακαταθήκη αφήνετε καί αφήνουμε στα παιδιά μας σας στηρίζουν Βουλευτές Υπουργοί δεν σας κράζουν?

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio