Τεχνικό Πρόγραμμα Κοινότητας Σίταινας 2020

Fri, 11/10/2019 - 18:51

Πρόταση από άλλα προγράμματα χρηματοδοτήσεων όπως πολιτική προστασία, Φιλόδημος κλπ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν σοβαρά και έκτακτα προβλήματα τα οποία έχουν προκύψει στο χωριό και δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από την Κ.Α.Π. (πρώην Σ.Α.Τ.Α.)

Τεχνικό Πρόγραμμα Κοινότητας Σίταινας 2020

Comments

Submitted by Δημοτης on Fri, 11/10/2019 - 22:31 Permalink

Πρόεδρε στη μπάλα πρέπει να μπουν μπάρες διότι ο χειμώνας έρχεται . Το έργο πρέπει να χρηματοδοτηθεί από την περιφέρεια . Μαζί πρόεδρος- Δήμαρχος στην περιφέρεια και συγκεκριμένα στον αντιπεριφερειάρχη κ . Χρήστο Λαμπρόπουλο. Θεωρώ απαραίτητο να συνυπογράψουν ο πρόεδρος πλατάνου και Καστάνιτσας.

Submitted by Πεφανης Θεόδωρ… on Fri, 11/10/2019 - 23:29 Permalink

Σαφώς και είμαστε σύμφωνοι και βεβαίως συνυπογραφουμε. Είναι αυτονόητο ότι η ασφάλεια των διερχομένων είναι πάνω από όλα. Η Νέα Περιφερειακή Αρχή θα πρέπει να αφουγκραστει τα αιτήματα και να αρχίσει να λύνει ένα ένα τα προβληματα των χωριών μας. Οι δρόμοι είναι σε κακό χαλι με πρώτο και κύριο το δρόμο Καστανιτσας προς Βαμβακου και Άγιο Πέτρο. Είναι κομμενος σε δύο σημεία από τον Ιανουάριο!!!!!

Πολύ σωστά.Υπαρχουν πολλά σημεία σε όλο τον δρόμο από του Κοπανιτσα μέχρι την Καστανιτσα που χρειάζονται μπάρες γιατί υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα κυρίως τον χειμώνα λόγω ομίχλης πάγου και χιονιού.Εγω προσωπικά είμαι ανοικτός σε κάθε πρόταση αλλά χρειάζεται συνεργασία μεταξύ των προέδρων για να μπορούμε να ζητάμε πράγματα από κοινού όχι μόνο σε θέματα ασφάλειας αλλά και σε προγράμματα που μπορούν με προτάσεις τεκμηριωμένες να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της περιοχής.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio