Τα σχολεία Άστρους και Παραλίου Άστρους επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Παιδείας (pics,vid)

Παρ, 25/05/2018 - 17:06
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο υφυπουργός Παιδείας κ. Μπαξεβανάκης σε σχολικές μονάδες της περιοχής. Μετά το πέρασμα του από το δημοτικό σχολείο Παραλίου Άστρους, κατευθύνθηκε στο ΕΠΑ.Λ. Άστρους και η επίσκεψη του τελείωσε στο γυμνάσιο και λύκειο Άστρους

Κατά την παρουσία του στο ΕΠΑ.Λ ξεναγήθηκε από τον κ. Πολυμενάκο τόσο στο θεματικό πάρκο ελιάς, όσο και στο λαογραφικό Μουσείο και την βιβλιοθήκη του σχολείου. Έμεινε εντυπωσιασμένος από τις δημιουργίες καθηγητών και μαθητών κάποιες εκ των οποίων τον ταξίδεψαν στα νεανικά του χρόνια.

Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Αρκαδίας κ. Παπαήλιου, τον διευθυντή α'βαθμιας και β'θμιας περιφερειακής εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ. Πετρόπουλο, τον διευθυντή β'θμιας εκπαίδευσης Αρκαδίας και την προϊσταμένη επιστημονικής καθοδηγησης α'θμιας εκπαίδευσης Πελοποννήσου κα. Καρούτζου συνομίλησε αρκετή ώρα με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για θέματα παιδείας.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προφανώς, το συμπαθητικό κατά τα άλλα astrosnews, δεν είδε, δεν άκουσε και κατά συνέπεια δεν αποτύπωσε το τι διαμείφθηκε στα άλλα σχολεία που επισκέφτηκε ο Υπουργός, πλην του ΕΠΑΛ (η "μεγάλη του γένους σχολή" της Βόρειας Κυνουρίας).
Το Δ.Σ Παρ.Άστρους που είναι το μοναδικό σχολείο της Β. Κυνουρίας που εχει αυξητική τάση του μαθητικού δυναμικού του, όπου είχε ουσιαστικό διάλογο με τους εκπαιδευτικούς αλλά και με τον πρόεδρο του χωριού για τα κτιριακά προβλήματα του σχολείου.
Το Γυμνάσιο και το Λύκειο Άστρους όπου το υποδέχθηκαν περίπου 30 εκπαιδευτικοί, μαζί με εκπροσώπους των γονέων και συζήτησαν μαζί τους για αρκετή ώρα αποκλειστικά για εκπαιδευτικά θέματα (και οχι συνδικαλιστικά).
Εξαιρετική δημοσιογραφία .... υποψήφια για το βραβείο Πούλιτζερ.

Επίσκεψη του υφυπουργού στο Ε.ΠΑΛ Άστρους: Πλούσιο το υλικό (φωτογραφίες και video) από την ξενάγηση εντός και εκτός του σχολείου, εντυπωσιασμένος ο υφυπουργός από τις δημιουργίες καθηγητών και μαθητών, συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για θέματα παιδείας... Υπέροχοι οι χώροι και οι δημιουργίες -τις θαυμάζουμε κι εμείς!!!
Α ναι... ο υφυπουργός πέρασε και από το Δημοτικό σχολείο Π. Άστρους, το Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο Άστρους...

Το Δελτίο Τύπου (Γραφείο Υφυπουργού - 25/5/2018) με τίτλο " Ο Υφυπουργός Παιδείας Δ. Μπαξεβανάκης σε σχολικές μονάδες του Άστρους...." (κεντρική ιστοσελίδα του Υπουργείου και Μ.Μ.Ε.) αναφέρεται, σχεδόν αποκλειστικά, μόνο στο ΕΠΑΛ. Και το δελτίο τύπου του Υπουργείου δεν το δημιούργησαν σίγουρα ούτε τα τοπικά μέσα, ούτε η "μεγάλη του γένους σχολή" ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio