Συντήρηση - Βελτίωση δρόμου από Μοναστήρι Αρτοκωστάς προς Σπήλια Πραστού

Παρ, 03/07/2020 - 11:24
Image

Αγαπητοί Πραστιώτες και Πραστιώτισες

Στα πλαίσια της Συντήρησης & Βελτίωσης του οδικού δικτύου της περιοχής της Κοινότητας Πραστού, σας ανακοινώνουμε ότι τα μηχανήματα έργων του Δήμου μας ( Διαμορφωτής Γαιών & JCB) εργάζονται από χθες 2-7-2020 συντηρώντας τον δρόμο από Μονή Αρτοκωστάς προς Σπήλια. Ο δρόμος αυτός όπως όλοι γνωρίζεται είναι ο Παλαιός δρόμος Αγίου Ανδρέα - Πραστού, αποτελεί έναν από τους βασικούς δρόμους της Κοινότητάς μας, δυστυχώς παραμένει χωμάτινος από το μοναστήρι και πάνω. Είχε πάθει πολλές φθορές στο οδόστρωμά του, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να ομαλοποιήσουμε, ώστε να μπορούν να κυκλοφορούν χωρίς προβλήματα αυτοί που τον χρησιμοποιούν.
Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας, ως νέα Κοινοτική Αρχή για την βελτίωση του χωριού μας, πολλαπλώς και σε κάθε κατεύθυνση και θεματικό αντικείμενο.
Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για τα ευχάριστα νέα που έρχονται το ένα μετά το άλλο για το χωριό μας, ως αποτελέσματα – καρποί των συντονισμένων προσπαθειών που κάναμε μέσα στους λίγους μήνες που έχουμε αναλάβει την αυτοδιοίκηση του Χωριού μας.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους περισσότερους Ιδιοκτήτες ακινήτων στην Κοινότητά μας που καθάρισαν τις ιδιοκτησίες τους και άσπρισαν τα σπίτια τους. Είναι κοινή ομολογία ότι το χωριό μας πλέον έχει αλλάξει εικόνα και όψη. Πιστεύουμε ότι και αυτοί οι ελάχιστοι που έχουν απομείνει θα ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους για το καλό του χωριού μας. Όπως διαμηνύουμε καθημερινά, για το χωριό μας δεν περισσεύει κανείς, όλοι μαζί πρέπει να το φροντίζουμε εάν θέλουμε να το επαναφέρουμε στο ύψος και στην θέση που του αξίζει από την ιστορία του και τις παλιές του δόξες.
Απευθύνουμε και πάλι έκκληση σε όσους έχουν απομείνει, να καθαρίσουν άμεσα τις ιδιοκτησίες τους από χορτάρια, κλαδιά κλπ. καθώς και να προβούν στο καθιερωμένο άσπρισμα των σπιτιών τους.


Πραστός 3 Ιουλίου 2020

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Πραστού

Δημήτριος Σταμ. Πετρής

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio