Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο Ξηροπήγαδο (pics)

Τετ, 16/11/2022 - 09:30
Image
Image
Image

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στην Κοινότητα Ξηροπηγάδου στο πλαίσιο του έργου "Αγροτική Οδοποιία Ξηροπηγάδου", που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

 

 

Σχόλια επισκεπτών

H πρωτοπορία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ή δεν ξέρει ο Δήμαρχος Ότι αυτό που πέφτει από τις μπετονιέρες ειναι τσιμέντο!!!
Και ύστερα απορούμε γιατί τίποτα δεν αλλάζει σε αυτό τον τόπο.

Νικος Π 16/11/22 - 21 ¨17
Να μη σου κάτσει μάστορα να είναι καλοκαίρι και να έχει κίνηση ειδικά στο κομμάτι του δρόμου έξοδος Παραλίου προς Άργος.... Μιάμιση λωρίδα κυκλοφορίας και για τα δύο ρεύματα, πεζοί δίτροχα πατίνια αυτοκίνητα κάθε τύπου ένας αχταρμάς μισοφωτισμός χάντακας απ τη μια μεριά άστα να πάνε. Αφού μόλις ξεμπλέξεις από εκεί και σκουπίσεις τον ιδρώτα της αγωνίας ρίξε δέκα φάσκελα μια μαύρη πέτρα και σύρε για άλλους τόπους.

αφού σε λίγο θα πάρουμε όλοι μας τα βουνά τουλάχιστον ας είναι εύκολη η πρόσβαση .
νομίζω πως λέει στο πλαίσιο του έργου "Αγροτική Οδοποιία Ξηροπηγάδου" εσείς γιατί ζητάτε αστική η όπως αλλιώς λέγεται , μπορείτε να πάρετε τον πρόεδρο του ξεροπήγαδου για τα έργα γιατί στα σχόλια του παραλίου που βλέπω ότι ζητάτε έργα είναι σε δικαστήρια για μηνύσεις που εντέλει υπογράφει αυτός πλέον. ( ποιον ψηφιζουμε ρε .... )

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio