Συνεδρίαση Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου

Τρί, 17/12/2019 - 10:39
Image

Σας καλούμε στην τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στις 19/12/2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ), προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

  1. Αποδοχή και κατανομή επιχορήγησης για την αντιμετώπιση λειτουργικών αναγκών των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (γ΄ δόση 2019).
  2. Ψήφιση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για ΕΦΚΑ.
  3. Ψήφιση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για τη χορήγηση ΜΑΠ (μέσων ατομικής προστασίας) και του γάλακτος στις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας με σύμβαση μίσθωσης έργου.
  4. Ψήφιση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για υπηρεσίες νομιμοποίησης οικονομικού διαχειριστή στην τράπεζα.
  5. Ψήφιση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για την προμήθεια μίας πόρτας και επισκευή των κάγκελων του Γενικού Λυκείου Άστρους.

Σχόλια επισκεπτών

Το όνομα του κυρίου προέδρου δεν αναφέρεται στην ανάρτηση. Γιαυτό και η παρατήρηση μου ήταν γενική. Πάντως, δεν είχα σκοπό να θίξω τη γραμματική γνώση και την έκφραση κανενός. Αλλά να διορθωθεί η ανάρτηση. Που δεν διορθώθηκε όπως βλέπω. Καλά, μικρό το κακό. Ας μείνουμε με το .. καγκέλι..

Σωστά είναι γραμμένο το 5 θέμα. Οποία εξυπνάδα να λείπει.

κιγκλίδωμα ουδέτερο
• φράκτης κατασκευασμένος από μεταλλικές ή ξύλινες ράβδους ή ελάσματα ή άλλης μορφής στοιχεία
κάγκελο το [kángelo] Ο41 : καθένα από τα επιμήκη ξύλινα ή σιδερένια στοιχεία με τα οποία περιφράσσουμε ένα χώρο ή μια κατασκευή: Tα κάγκελα του μπαλκονιού / του κήπου / της σκάλας, κιγκλίδωμα. Aπό το κιγκλίδωμα λείπουν μερικά κάγκελα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio