Συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Μανώλη Σκαντζού και του Προέδρου της Κοινότητας Σίταινας

Τετ, 30/03/2022 - 13:31
Image

Μέσα σε άριστο και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα 30 Μαρτίου 2022 στα γραφεία της ΠΕ Αρκαδίας η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Μανώλη Σκαντζού και του Προέδρου της Κοινότητας Σίταινας.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Σίταινα μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τα οποία αφορούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Παραδόθηκε ολοκληρωμένος φάκελος με όλα τα ζητήματα προς πλήρη ενημέρωση με βάση τα αιτήματα που έχουν κατατεθεί από την Κοινότητα Σίταινας προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο διάστημα των 2,5 τελευταίων χρόνων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Κ Μανώλη Σκαντζό για την αστραπιαία ανταπόκριση στο αίτημα για την συνάντηση αυτή, και το πραγματικό ενδιαφέρον που επέδειξε, για όλα τα ζητήματα και τα προβλήματα της Σίταινας.

Πέτρος Ι Αλοίμονος

Πρόεδρος Κοινότητας Σίταινας

Σχόλια επισκεπτών

Γνωστές και αναγνωρίσιμες οι ευαισθησίες, μεγάλο το ενδιαφέρον, πολλαπλό το μεράκι, συνεχείς οι προσπάθειες του Προέδρου της Κοινότητας. Άψογη και εποικοδομητική η συνεργασία με το Σύλλογο του χωριού μας, με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον του χωριού, την επίλυση των προβλημάτων, τη βελτίωση της καθημερινότητας.
Ας επιδείξουν την ελάχιστη ευαισθησία και ο Δήμος και η Περιφέρεια βοηθώντας στην επίλυση των προβλημάτων και δη εκείνο του οδικού μας δικτύου.
Γιατί είναι κρίμα να απογοητεύονται και να αποσύρονται από τα κοινά άνθρωποι που καθημερινά πασχίζουν και μοχθούν να κρατήσουν τα χωριά τους ζωντανά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio