Συνάντηση Καμπύλη με τον Προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Τρίπολης και τον Υπεύθυνο Οικονομικών Ενισχύσεων (pics)

Τετ, 27/05/2020 - 19:50
Image

Με τον Προϊστάμενο του υποκαταστήματος Ε.Λ.Γ.Α. Τρίπολης κ. Αγγελόπουλο Ηλία και τον Υπεύθυνο Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων του Ε.Λ.Γ.Α. κ. Τακορίδη Ανέστη, συναντήθηκε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γ. Καμπύλης.

Είχε προηγηθεί δειγματοληπτική αυτοψία των Υπηρεσιακών παραγόντων του Ε.Λ.Γ.Α., παρουσία παραγωγών, όπου διαπιστώθηκε το μέγεθος της ζημιάς που έχουν υποστεί οι ελαιοκαλλιέργειες ύστερα από τις υψηλές θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Ε.Λ.Γ.Α. κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο για την άμεση ανταπόκρισή του, στην επιστολή που είχαμε αποστείλει στις 22/05/2020, για την καταγραφή των ζημιών και την εκκίνηση της διαδικασίας διεκδίκησης αποζημιώσεων από τους ελαιοπαραγωγούς.

Σχόλια επισκεπτών

Δηλαδή το αυτονόητο ,πράγμα που έπρεπε να κάνει ο ΕΛΓΑ μας το παρουσιάζεται σαν επίτευγμα ,θα σας πω μπράβο αν μας εντάξετε την ζημιά στην καρποφορία όχι στο άνθος, που από ότι μάθαμε πάμε,τότε θα πω οτι κάνατε κάτι, τότε θα φανεί η δύναμη σας,ι τώρα μόνο φωτογραφίες του φαίνεσθαι

πρεπει να ενταχθούμε στην ζημια στην καροποφορια και οχι στο άνθος για να εχουμε ελπιδα αποζημιώσεων απο ΕΛΓΑ ,τα υπολοιπα ειναι επικοινωνιακα παιχνιδια ,εδω θα φανει αν υπαρχει δυναμη απο πλευρας δημου ,δεν ζηταμε κατι παραλογο, αυτο ειναι το σωστο στην ανθοφορια δυσκολο να αποζημιωθουμε και πότε θα πάρει χρονο

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio