Συγχαρητήρια Μαντά με... καρφιά για την υπογραφή της σύμβασης για το γήπεδο του Κορακοβουνίου (pics)

Σάβ, 09/05/2020 - 10:52
Image

Συγχαρητήρια έδωσε ο τέως δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς στη νυν δημοτική αρχή για την υπογραφή σύμβασης για το γήπεδο του Κορακοβουνίου, αν και με... καρφιά.

Σε ανάρτησή του σημειώνει ότι οι μελέτες ήταν έτοιμες και ότι, παρ' όλα αυτά, η υπογραφή έπεσε έναν χρόνο αργότερα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Συγχαρητήρια για την υπογραφή της σύμβασης για το Γήπεδο του Κορακοβουνίου.

Άντε και στην σύμβαση για το Γήπεδο του Παραλίου Αστρους.

Σημειώνω και για τα δυο έργα:
- 31/1/2019 απόφαση δσ για έγκριση υποβολής στο Φιλοδημο (με τις επιφυλάξεις της σημερινής Δημοτικής αρχής, όσον αφορούσε τον προεκλογικό χαρακτήρα των εξαγγελιών)
- 29/3/2019 υποβολή στο Φιλόδημο.
- 11/4/2019 έγκριση χρηματοδότησης
- 23/4/2019 αποδοχή χρηματοδότησης
- 25/4/2019 έγκριση όρων δημοπρασίας από Οικονομική επιτροπή.
- 08/5/2020 υπογραφή σύμβασης.......

Έπρεπε, να περάσει ένας χρόνος και ένας μήνας από την ένταξη των έργων στον Φιλόδημο, με τις μελέτες ώριμες και εγκεκριμένες, ακόμα και τη δημοπρασία έτοιμη, για να φτάσουμε εδώ. Και μόνο το ότι φτάσαμε, είναι αρκετό.. Ας ελπίσουμε να φτάσουμε και για όλα τα υπόλοιπα....

 

Σχόλια επισκεπτών

Ειμαστε τυχεροι που ηταν στη προεδρια του συλλογου τη καταλληλη στιγμη ο καταλληλος ανθρωπος και φτιαχτηκε το γηπεδο. Αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να εδινε κανεις σημασια στο κορακοβουνι

Οι αιρετοί για να παράγουν έργο εκλέγονται πιστεύω. Δεν χρειάζονται τυμπανοκρουσίες και φανφάρες. Εξ άλλου πληρώνονται και πολύυυυυυυ καλάαααααα μάλιστα. Το έργο στο δήμο μας είναι διαχρονικό. Προχωράνε τα πάντα ,ότι είχε να δώσει ο καθένας το έδωσε. Τι κάθεται ο καθένας σας και αραδιάζει εγκώμια και λογίδρια. Προς τι όλα αυτά; Υποτελείς είστε; Ουδείς αναντικατάστατος. Η πολυετής παραμονή στην εξουσία εγκυμονεί κινδύνους .

Πριν ένα ακριβώς χρόνο οι τωρινοί διοικούντες του δήμου μας έλεγαν ότι ο Φιλόδημος είναι μια απάτη. Τώρα ξεκινούν ένα έργο από τον Φιλόδημο αλλά δεν έχουν την δύναμη να πουν την αλήθεια. Ο ένας δίνει συγχαρητήρια στον άλλον για ένα έτοιμο έργο που απλά έβαλαν την υπογραφή τους. Αυτό λέγεται κόμπλεξ. Τακτικές του μέντορα του ακολουθεί ο τωρινός δήμαρχος όταν έβγαζε κόμπλεξ κατά του τότε πολιτικού του αντίπαλου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio