Στο σκοτάδι το λιμάνι στο Ξηροπήγαδο

Πέμ, 25/07/2019 - 12:12
Image

Στο σκοτάδι βρίσκεται εδώ και περίπου δύο εβδομάδες το λιμάνι στο Ξηροπήγαδο.

Πριν από λίγο καιρό ξεκίνησαν στην περιοχή έργα ηλεκτροφωτισμού τα οποία και σταμάτησαν, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί πρόβλημα και η περιοχή δεν έχει φως στα μέσα της καλοκαιρινής σεζόν.

Σε επικοινωνία που είχαμε με κάτοικο της περιοχής κ. Σπύρο Τσιούλο γίνονται προσπάθειες να λυθεί το πρόβλημα και να επανέλθει ο ηλεκτροφωτισμός.

Σχόλια επισκεπτών

Υπαρχουν και κανα δυο τρεις αλλοι τσιουλος σπυρος κατοικοι ξηροπηγαδου.Ισως να μην ειναι ο γνωστος σπυρος που ειναι μελος του απερχομενου τοπικου συμβουλιου και απο 1 Σεπτεμβριου δημοτικο συμβουλο αντιπολιτευσης !!!

Πριν 4 χρονια είχε αναστατώσει το χωριό καλοκαιριάτικα με κάτι παράνομες πινακίδες κυκλοφορίας που δεν μπορούσε να παρκάρει και να παει στα εστιατόρια ο κόσμος κανα 2 χρόνια.
Μετά αποφασισε μόνος του να κάνει 5 επι 5 ενω το χωριο χρειαζόταν κανονικό γήπεδο με αποτέλεσμα να χαθούν 2,3 χρόνια με την περιφέρεια και μάλλον να μη γίνει ποτέ το έργο αφού Τατούλης τέλος.
Τώρα καταστρέφει την καλοκαιρινή σαιζόν βυθίζοντας τον τόπο στο σκοτάδι καθώς πλην του λιμανιού έσβησε και τα περισσότερα άλλα φώτα στο χωριό.Γιατί δεν του άρεσαν τα σχέδια των εργολάβων.
Να τον χαιρονται οι Ξηροπηγαδιώτες.

υπομονη βρε παιδια εχει ακομα 35 μερες θητεία. ...οσο και δημαρχος ισως καταφερουν κατι να κανουν.....εχουν αυτα τα 9 χρονια τοσα εργα κανει στο χωριο στα φωτακια θα κολλήσουν? ???

ΟΛΕΘΡΟΣ !!! Υπομονη και για φετος. Τα καλυτερα ερχονται.Το Ξηροπηγαδο θα αναβαθμιστει και αναννεωθει απο 01/09/2019 Ηδη σιγα σιγα τα παλαια μυαλα αρχιζουν και αποσυρονται αντικαθιστονται απο νεους γεματες ιδεες πληροφοριες αλλα και ΤΟΛΜΗ.

ΚΑΛΑ ,Ο ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΛΟΓΩ ΘΕΣΗΣ...........
Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΑΙΓΙΑΛΟΣ),ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ???????ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΒΕΒΑΙΑ (ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ,ΤΗΝ ΑΓΡΙΟΠΑΠΙΑ)

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio