Στο... Αστυνομικό Τμήμα όλοι οι ιδιοκτήτες καφέ, μπαρ, κλαμπ του Παραλίου Άστρους

Σάβ, 10/07/2021 - 09:04
Image

Στο Αστυνομικό Τμήμα βρέθηκαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, όλοι οι ιδιοκτήτες καφέ, μπαρ και κλαμπ του Παραλίου Άστρους, ύστερα από πρόσκληση του διοικητή.

Ο λόγος, η ενημέρωση των ιδιοκτητών εκ μέρους των Αρχών για το τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται, ως προς τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας του κορωνοϊού, προκειμένου να μην γίνονται παραβάσεις.

Ακόμα, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων ενημερώθηκαν από την Αστυνομία ότι θα γίνονται καθημερινοί έλεγχοι στους χώρους διασκέδασης.

Τέλος, έγιναν συστάσεις.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό υπήρξαν περιστατικά σε καταστήματα στο Παράλιο Άστρος, ενώ βεβαιώθηκαν και πρόστιμα εξαιτίας διάφορων παραβάσεων που αφορούν τόσο στα μέτρα κατά της πανδημίας όσο και σε άλλες διατάξεις του νόμου.

Σχόλια επισκεπτών

Έτσι όπως είναι ο τίτλος, είπα ....Αμάν τους μπαγλάρωσααν...Τι κάνουμε τώρα; !!!! Πώς περνούν οι νύχτες στα παραλιακά ; Διαβάζοντας όμως παρακάτω, κουλάρισα.....Ουυφφφφφ.....Πάει κι αυτή η λαχτάρα. Ξανά ουφφφφφφφφ !!!!!

Μόνο με το σοβαρό έγκλημα, τα βαριά αδικήματα του Ποινικού Κώδικα και άλλων Νομών δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί η Αστυνομία.
Κατά τα άλλα, καρέκλες, τραπέζια, μαγαζιά, μάσκες, απαγόρευση κυκλοφορίας, εκκλησίες, περιφορές εικόνων, πανηγύρια, πλανόδιοι πωλητές, μουσική, μεγάφωνα, κ. α., είναι παντού πρώτη.
Αχ καημένη μου Αστυνομία, πως σε κατάντησαν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio