Στα εγκαίνια Κέντρο Ανοιχτής Εξυπηρέτησης Ηλικιωμένων στην Βόρεια Κυνουρία ο Λυτρίβης (pic)

Δευ, 02/10/2023 - 16:25
Image

Την 1η Οκτωβρίου γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων ή αλλιώς την "Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία", που αφορά τα άτομα άνω των 65 ετών.

Στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας φέτος, τη συμβολική αυτή ημερομηνία, εγκαινιάστηκε το Κέντρο Ανοιχτής Εξυπηρέτησης Ηλικιωμένων (Κ.Α.Ε.Η.).

Τα άτομα άνω των 65 δεν είναι μόνο μια ηλικιακή ομάδα που βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος και της φροντίδας μας. Είναι ενεργοί πολίτες και η ισότιμη συμμετοχή τους στη δημόσια ζωή είναι δυνατή μέσω εύχρηστων πολιτικών και δράσεων.

Στον άξονα 7 του προγράμματός μας αναπτύσσονται οι στρατηγικές για την Ενίσχυση των Κοινωνικών Υπηρεσιών, για το Πρόγραμμα «Μένω στο σπίτι μου» και για όλα τα διαθέσιμα εργαλεία που αποτρέπουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και εξασφαλίζουν τη μέριμνα για τους μεγαλύτερους σε ηλικία συμπολίτες μας.

https://scontent.fath7-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/385847592_18390464158036742_4281518164294407461_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=49d041&_nc_ohc=mIzuPSnK0LsAX_O2k4c&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=00_AfCWGyNQZS9sKs5QAi5JMqKHk84eZBNqcluaqlGbMm4y2g&oe=651FAEDF

Σχόλια επισκεπτών

Πρωτόγνωρη και αλλιώτικη η χθεσινή δράση της δημοτικής αρχής. Δείχνει ανθρωπιά κι αγάπη για τους ηλικιωμένους ανθρώπους, να έχουν ένα δικό τους στέκι μια δική τους γωνιά να ακουμπάνε να νιώθουν βολικά και να αναπολούν όμορφες στιγμές. Θα συνδυάζει διάφορες δράσεις κάνοντας τους ηλικιωμένους να αισθάνονται όμορφα και να νιώθουν ότι είναι χρήσιμοι. Συγχαρητήρια σε τέτοιες δημιουργίες......

Πριν τη Δημοπρασία είταν κομπλέ Τουαλέτες βάψιμο θέρμανση ψύξη κ λ π για Όνομα τέτοια Πρόκληση καί 450Ε το μήνα και πονηρό το Συμφωνητικό εάν βρει Ο Δήμος δικό του μπορεί να φύγει ενώ από εκεί δεν φεύγει ποτέ μόνο αυτό θα σε στείλει στον Ο Α Ε Δ εσείς κ κ που εισασταν στα εγκαίνια το γνωρίζατε κ Βασίλη κ λ π ν δ Ντροπή Ντροπή

Ποιο είναι το κακό και το παράνομο ποταπά ανθρωπάκια σχολιαστές σε όλο αυτό που έγινε;Δεν έχετε τη δύναμη να αναγνωρίστε κατι καλό;Τι πρόβλημα έχετε;Καταγγείλτε ότι παράνομο με στοιχεία και επώνυμα.Πως θα ρίξετε λάσπη σε ότι κάνει ο Δήμαρχος.Πόσο μικροί κουκουλοφόροι είστε.Να είστε σίουροι για ένα πράγμα η λάπση δεν κολλάει στον Καμπύλη ότι και να κάνετε όσο και να επιχειρήσετε. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΆ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio