Σκουριάζουν τα υπαίθρια όργανα γυμναστικής στο Παράλιο Άστρος - Εγκατάλειψη και αδιαφορία (pics)

Δευ, 21/02/2022 - 12:34
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Πριν από λίγα μόλις χρόνια, το καλοκαίρι του 2018, είχαν τοποθετηθεί υπαίθρια όργανα γυμναστικής στο Παράλιο Άστρος, με σκοπό την προσέλκυση των δημοτών στην άθληση.
 
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, η προηγούμενη δημοτική αρχή, είχε τοποθετήσει όργανα άσκησης κατά μήκος της παραλίας, προκειμένου να αθλείται ο κόσμος που κάνει βόλτα.
 
Συγκεκριμένα  τοποθετήθηκαν υπαίθρια όργανα γυμναστικής στο Παράλιο Άστρος στην οδό Καλλίτση απέναντι από το σχολείο που δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες να γυμνάζονται ελεύθερα και χωρίς δαπάνη.

Η δράση αυτή αγκαλιάστηκε από τον κόσμο.

Ωστόσο, πέντε χρόνια μετά, τα υπαίθρια όργανα γυμναστικής έχουν αφεθεί στη μοίρα τους να σκουριάζουν και να σαπίζουν, εφόσον είναι εκτεθειμένα και σε μικρή απόσταση από το κύμα.

Η κατασκευή αυτών των υπαίθριων οργάνων γυμναστικής είναι τέτοια που δεν χρειάζεται ιδιαίτερος κόπος ούτε κάποια ιδιαίτερη δαπάνη για να λειτουργήσουν και πάλι άψογα και να μην παρουσιάζουν αυτή τη θλιβερή εικόνα.

Ελπίζουμε σύντομα, καθώς πλησιάζει και η τουριστική σεζόν, τα υπαίθρια όργανα γυμναστικής να είναι και πάλι λειτουργικά και ασφαλή.

 

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio