Σκαντζός: Σε ενάμιση μήνα έτοιμη η μελέτη για τον επικίνδυνο κόμβο της Ραχούλας στον δρόμο Άστρους - Λεωνιδίου

Δευ, 24/10/2022 - 17:08
Image

Η κυρία Τζένη Δημητρακοπούλου, περιφερειακή σύμβουλος των «Νέων Δρόμων, έκανε την πρώτη επερώτηση της συνεδρίασης του ΠεΣυ Πελοποννήσου τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου  για τον κόμβο της Ραχούλας του επαρχιακού δρόμου Άστρους  - Λεωνιδίου, όπου συμβαίνουν πολύ σοβαρά τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματ και χάνονται νέοι άνθρωποι. 

«Η ευθύνη για την εκτέλεση έργων επί του δρόμου ανήκει στην Περιφέρεια. Τα τελευταία χρόνια, έχει μετακινηθεί εκεί όλη η εμπορική δραστηριότητα, ήταν παρακαμπτήριος, αλλά έγινε γρήγορα εμπορικό κέντρο.

Συμβαίνουν εγκληματικές παραβάσεις του ΚΟΚ, και ουδέποτε δόθηκε ολόκληρη η απαλλοτρίωση. Παρά τις διαχρονικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει, το αποτέλεσμα κάθε χρόνο είναι τα πολλά ατυχήματα, κάποια θανατηφόρα,

είπε η κυρία Δημητρακοπούλου.

«Πράγματι, το πρόβλημα είναι όπως το περιγράφετε», απάντησε ο κ. Μανώλης Σκαντζός, αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας. «Μμεταφέραμε έξω τον επαρχιακό δρόμο τη δεκαετία του ’80 και στα επόμενα χρόνια, μεταφέρθηκε εκεί όλη η εμπορική κίνηση. Η συμπεριφορά των οδηγών είναι εγκληματική, για να πάνε στα σούπερ μάρκετ. Όσον αφορά στη διοικητική αποβολή, να ελευθερώσουμε τον δρόμο, ορίστηκε ο κ. Σωτηρόπουλος να φέρει εις πέρας τη διοικητική αποβολή των καταπατήσεων. Έχει ανατεθεί μελέτη μέσω του Αναπτυξιακού Οργανισμού Μοριάς ΑΕ, για την παράκαμψη Τεγέας και Άστρους, είναι 15 μελετητές. Η κυρία Δεληγιώργη έχει αναλάβει το συγκεκριμένο κομμάτι. Πιστεύω ότι σε ένα – ενάμιση μήνα θα έχουμε τη μελέτη στα χέρια μας».

 

Σχόλια επισκεπτών

Πατριώτη τι δεν κατάλαβες, τώρα τελειώνει η μελέτη, την επόμενη τετραετία θα ωριμάσει, την μεθεπόμενη θα βγει για διαβούλευση, και σε καμία εικοσαριά χρόνια θα βγει η προκήρυξη.
Μέχρι τότε ψηφίζουμε ανελλιπώς.

Κυκλική πορεία! 2 για την ακρίβεια! Πυρηνική φυσική και 10 πτυχία για τα αυτονόητα! Και όλοι νόμιμοι, και το πρόβλημα λύνεται και η ταχύτητα αναγκαστικά θα κόψει! Και είμαι γυναίκα να τα λέμε και αυτά

Αντιπεριφερειάρχης απο τον τόπο σου να σου πετύχει.. Και Δήμαρχος!! Δεν ντρεπέται καθολου να μας δουλεύει ψιλό γαζί.!! Ούτε το δικό σου δε θα βρείς στην κάπλη στις επόμενες εκλογές. Εδώ δεν είναι γορτυνία και δεν μπορείς να μας δουλεύεις Σκαντζε.

κ. Σκαντζέ , κ. Δημητρακοπούλου , κ. Σωτηρόπουλε και λοιποί υπεύθυνοι συμπαρομαρτούνες όλα τα καταστήματα της εν λόγω περιοχής έχουν τους υπό ης νομοθεσίας προβλεπόμενους υποχρεωτικά συνδετήριους κόμβους; Πέρα από τις καταπατήσεις των απαλλοτριωμένων; . Γι' αυτό δε λέει κανεις τίποτα ; Μόκο στη στρούγκα κι εδώ ΄ ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio