Σίταινα - Πραστός, Σίταινα - Καστάνιτσα Parnon Trail - Περιφερειακή Σηματοδότηση Σίταινας 4,5 χλμ

Τετ, 14/12/2022 - 10:22
Image
Image
Image

Περπατώντας στα μονοπάτια της Σίταινας που την συνδέουν με τα χωριά της Τσακωνιάς και της ιστορίας των ανθρώπων στην διαδρομή των χρόνων.

Ολοκληρώθηκε το παζλ της διάνοιξης των μονοπατιών και της σηματοδότησης στην Κοινότητα Σίταινας. Απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση αυτής της Προσπάθειας. Επίσης σηματοδοτήθηκε η Περιφερειακή Κυκλική διαδρομή που αγκαλιάζει το χωριό, μια ήπια διαδρομή που δίνει την δυνατότητα όχι μόνο στους κατοίκους της Σίταινας, αλλά και στο πλήθος των επισκεπτών να γνωρίσουν να ανακαλύψουν και να απολαύσουν την ομορφιά της φύσης και τις εναλλαγές της.

Η θέα τόσο προς τον Αργολικό Κόλπο, όσο και των Κορυφογραμμών του Πάρνωνα και της Μεγάλης Τούρλας της ψηλότερης κορυφής στα 1936 μέτρα, είναι σίγουρο ότι θα δώσει μια ξεχωριστή νότα, σε όσους θέλουν να περπατήσουν στην φύση και στην ξεχωριστή ομορφιά της.

Σχόλια επισκεπτών

Από τα σημαντικότερα έργα που έχουν γινει τα τελευταία χρόνια. Δεν μπορεί να γίνει ακόμα η σημασία του τόσο αισθητή όσο πραγματικά είναι αλλά προσφέρει τα μέγιστα στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος. Προσθέτει σημαντικά πλεονεκτήματα και αυξάνει την περίοδο υποδοχής επισκεπτών. Βάζει τον τόπο μας στο χάρτη νέων μορφών τουρισμού. Αφορά τα βουνά αλλά ευνοεί εξίσου και τα παραθάλασσια. Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους όσους το υλοποιούν

Συγχαρητήρια Πρόεδρε!!! Καταπληκτική δουλειά! Ό,τι καλύτερο για τα χωριά και την Ιστορία των ανθρώπων που πέρασαν. Απομένει σε εμάς να τα τιμούμε περπατώντας τα και διατηρώντας τα καθαρά.
Επικροτώ το σχόλιο του Υψηλάντη!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio