Σίταινα: Αλλάζει όψη η πλατεία Δημητρίου Καλιοντζή, του μεγάλου πολέμαρχου της Επανάστασης (pics)

Τρί, 20/06/2023 - 09:27
Image
Image
Image
Συνεχίζοντας την εθελοντική προσπάθεια να αλλάξει αισθητική όψη, η είσοδος του χωριού μας και συγκεκριμένα η Πλατεία του Δημητρίου Καλιοντζή ενός από τους 7 μεγαλύτερους πολέμαρχους της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.
 
Σε αυτή την προσπάθεια αρωγός ο Γιάννης Σακελλαράκης και η οικογένειά του, με μεράκι και αγάπη για το χωριό μας, η συνεισφορά τους είναι καθοριστική.
 
Βάλαμε πλάτη που λέει και ο λαός μας, γιατί η ρύση το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ δεν μπορεί να επιτευχθεί παλεύοντας ο καθένας μόνος του.
 
Να είμαστε καλά και να έχουμε το κουράγιο και την δύναμη να βοηθάμε όπως μπορούμε το χωριό μας γιατί η προσπάθεια πρέπει να είναι συλλογική και όχι ατομική.
 
Η Κοινότητα Σίταινας και ο Πρόεδρος ευχαριστεί για άλλη μια φορά τον ξάδερφό του για όλα.
 
Και σαν Πρόεδρος της Κοινότητας Σίταινας θέλω να πω κάτι σε όλους.
 
Δεν περικλείει σε κανέναν μας τιμή ένας άνθρωπος ο Δημήτρης Καλιοντζής, το Πρωτοπαλίκαρο του Ζαχαρία του Μπαρμπιτσιώτη και σύμφωνα με την κοινή παραδοχή ενός από 7 μεγαλύτερους κλέφτες της Επανάστασης του 1821 που έχουν γραφτεί τόσα τραγούδια γι αυτόν η Ελληνική Πολιτεία και όχι μόνο, να μην υπάρχει το ελάχιστο ένα μνημείο του στον τόπο που μεγάλωσε, που έδρασε, που άφησε, την τελευταία του πνοή για το καλό της πατρίδας του και για να είμαστε εμείς ελεύθεροι σήμερα.
 
Είναι ένα παράπονο που το εκφράζω για πρώτη φορά δημόσια και η προσπάθειά μου θα είναι στα επόμενα χρόνια αν με ξαναψηφίσουν οι κάτοικοι του χωριού μου να αποδοθούν οι τιμές που αξίζουν στον Δημήτριο Καλλιοντζή τον Σιταινιωτη.
 
Θα είναι για μένα ό,τι καλύτερο θα μπορέσω να προσφέρω στον τόπο μου.
 
Η προσπάθεια συνεχίζεται!!!
Καλημέρα κόσμε από τον Πάρνωνα και την Σίταινα.
"Καλά μέρα" που λέμε και εμείς εδώ στην Τσακωνιά!!!
 

Σχόλια επισκεπτών

Ρε που καταντήσαμε να μην μπορεί ένας δήμος και μια κοινότητα να κόψουν λίγα χορτάρια και να καθαρίσουν μια πλατεία και να περιμένουν τους εθελοντές. Ως πότε θα βάζει πλάτη ο κοσμάκης για τις δικές σας υποχρεώσεις.

Αν απ'όλα αυτά φίλε μου ανώνυμε κατάλαβες αυτό που σχολιάζεις τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά με μερικούς από εσάς όλους.
Κάθε περαιτέρω σχολιασμός δεν αξίζει να γίνει.
Ουδέν σχόλιο!!!
Τα συμπεράσματα στους νοήμονες!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio