Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ για τον δρόμο - «καρμανιόλα» - Θα γίνει συζήτηση χωρίς φόβο και πάθος;

Τετ, 15/06/2022 - 11:33
Image
Την προηγούμενη εβδομάδα ένα μεγάλο πρόβλημα για τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας συζητήθηκε δημόσια -ή καλύτερα δημόσια πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό έλαβαν θέση, και υποσχέθηκαν ότι θα λάβουν σαφή θέση και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα Τετάρτη 15 Ιουνίου, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στον σύνδεσμο ΕΔΩ.
 
Ο λόγος για τον δρόμο-«καρμανιόλα» Άστρος - Λεωνιδίου, στο ύψος της Ραχούλας, όπου συμβαίνουν τροχαία δυστυχήματα αλλά και σοβαρά ατυχήματα. Πρόκειται για ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής, για το οποίο έχουν γίνει διαμαρτυρίες από πλευράς πολιτών, δηλώσεις από πλευράς αιρετών, υποσχέσεις, σχέδια επί χάρτου...
 
Οφείλουμε να πούμε ότι πρώτη φορά την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν δημόσιες τοποθετήσεις χωρίς «ναι μεν, αλλά». Και ελπίζουμε σήμερα το απόγευμα, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να παρακολουθήσουμε μια συζήτηση χωρίς εντάσεις, στην οποία θα διατυπωθούν με σαφήνεια οι λόγοι για τους οποίους το έργο δεν έχει προχωρήσει αλλά και πέρα από τη βούληση όλων, η οποία δεν αμφισβητείται ασφαλώς, να δοθούν σαφείς απαντήσεις για το πότε θα ξεκινήσουν τα έργα.
 
Είναι απόλυτη ανάγκη να ξεπεραστούν αγκυλώσεις και να αρθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων.
 
Ο δρόμος πρέπει να γίνει ασφαλής το συντομότερο δυνατόν.
 
Αναμένουμε τη συζήτηση με μεγάλο ενδιαφέρον.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio