Πρωτοβουλία Αλλαγής: Υποδεχόμαστε στον συνδυασμό μας τον Παναγιώτη Κολοστούμπη

Τρί, 08/08/2023 - 14:51
Image

Με την ανακοίνωση του κ. Παναγιώτη Κολοστούμπη συνεχίζει ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία Αλλαγής».

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στην ομάδα του «Πρωτοβουλία Αλλαγής» τον κ. Παναγιώτη Κολοστούμπη, Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, Αγρότη.

Ο Παναγιώτης από το 2020 διατελεί Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης και συμμετέχει ενεργά στα κοινά του Δήμου μας. Διαθέτει την εμπειρία από τη χρόνια ενασχόλησή του με τα κοινά. Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά με κοινό όραμα και μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μας».  

Βιογραφικό

Ο Παναγιώτης Κολοστούμπης γεννήθηκε το 1968 στα Δολιανά Αρκαδίας όπου και διαμένει μόνιμα μαζί με τη σύζυγό του Ελένη Κατσή και τα τρία παιδιά τους.  

Αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο Άστρους, τμήμα Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων.

Ασχολείται με τον τομέα της γεωργίας και συγκεκριμένα με την ελαιοκομία.

Με ενεργή συμμετοχή στα κοινά έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος το 1999-2002 και Πρόεδρος του Α.Π.Σ. Δολιανών «Νικηταράς». Από το 2020 είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτική Συνεργασία» και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Επιπλέον είναι Αντιπρόεδρος του Α.Π.Σ. Δολιανών «Νικηταράς».

Σχόλια επισκεπτών

ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ <<ΤΟΠΟ ΜΟΥ>>ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΛΙΑΝΑ

Καλή επιτυχία Παναγιώτη. Μόνιμος κάτοικος του Δήμου, σωστός οικογενειάρχης και ενεργός πολίτης. Από τους λίγους, αν όχι ο μόνος, που ασχολείται σοβαρά με τα προβλήματα των Δολιανών.

Παναγιώτη πιστεύω ότι η εκλογή σου πολλά μπορεί να προσφέρει στον τόπο.
Είμαστε στο πλευρό σου, μιας και αποδεδειγμένα είσαι δίπλα μας όποτε σε χρειαστούμε. Εύχομαι από καρδιάς ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio