Προώθηση της διαδικασίας δημιουργίας υδατοδρομίου στο Άστρος

Τετ, 30/08/2023 - 13:25
Image

Συνεδρίασε το πρωί την Τρίτη 29 Αυγούστου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη -υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα-, το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης.

Από τις πλέον σημαντικές αποφάσεις της σημερινής συνεδρίασης αποτέλεσε η έγκριση σύναψης προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας και των Δήμων Βόρειας Κυνουρίας, Μονεμβασίας, Ανατολικής Μάνης και Τριφυλίας -στην τελευταία θα μετέχει και το κρατικό Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας.

Αντικείμενο των συμβάσεων αυτών θα αποτελεί η συγκρότηση –με δαπάνη της Περιφέρειας Πελοποννήσου- των απαιτούμενων φακέλων για την προώθηση της διαδικασίας δημιουργίας υδατοδρομίων στο Αστρος, στην Μονεμβασιά, στο Γύθειο και στην Κυπαρισσία.

Ακόμα, στην ίδια συνεδρίαση συζητήθηκε η συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ στο πλαίσιο ερευνητικού προγράμματος που αφορά στην συγκέντρωσης πολυφαινολών στο ελαιόλαδο.

Σχόλια επισκεπτών

Εκεί στο Αστρος που έγινε και η εθνοσυνελευση. Εκεί δίπλα θα κάνετε υδατοδρομιο. Δε μας είπατε σε ποιο Αστρος. Στο μεσόγειο η στο παραλιο. Καλά μας κάνετε με το Δήμαρχο που έχουμε. Είναι και Αστρινος τρομάρα του....

Το υδατοδρόμιο θα γίνει στην Αγριλίτσα !!! Αυτά λένε τα εντεταλμένα ρεντίκολα!!!! Αυτά να τα λένε στους Αθηναίους που δεν ξέρουν και όχι στους Αστρινούς που ξέρουν που είναι η Αγριλίτσα!!!!!

Επιτέλους αυτοί οι γραφικοί με το όνομα! Δεν βλέπετε ότι όλος ο κόσμος αντιμετωπίζει ενωμένη την περιοχή ως Άστρος και δεν κάθεται να ξεχωρίζει τοπικιστικές κορώνες; Ξεκολλάτε η ζωή σας ξεπέρασε!!!! Get a life επιτέλους!

Όχι κτων 14'56 δεν θα γίνει στο χώρο της 2ηςΕθνοσυνελευσης εκεί θα γίνει το Δημαρχείο και χορός τραγούδι καλά άκουσες στο χώρο τής εθνοσυνέλευσης χορός καί τραγούδι εάν είναι σωστό ας μας πουν οι καθηγητές δίπλα είναι να δούμε έστω καί ένας θα μας πει εάν είναι σωστό

Μη γελάτε κύριοι που έλεγε ένας μακαρίτης καθηγητής μας. Γιατί, και όμως, έχει και το Άστρος (Μεσόγειο) έχει παραλία. Πού; Μια λωρίδα ανάμεσα στα διοικητικά όρια Άστρους (Παράλιο) και Μελιγούς (Πόρτες). Πάντα παραλιακό μέτωπο, υφαρπαγής απόρροια και αυτή, εκεί που πριν κάποια χρόνια έβγαινε η ροή από τα λιοζούμια, όπως τα λέμε, των ελαιοτριβείων. Και το κυριότερο αλλά και ωραιότερο. ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ μελετάται να γίνει το υδατοδρόμιο. Οπότε: Ναι. Στο Άστρος (Μεσόγειο) θα γίνει,αν θα γίνει, το υδατοδρόμιο. Ελπίζουμε φυσικά να γίνει και όχι όπως κάποιο αλήστου μνήμης ποδηλατο-δρόμιο.... Τί θυμάμαι μερικές φορές το άτομο!!!!!

TELIKA ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΑΡΚΑΔΙΑ ΠΟΡΤΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ

Αμα γίνει στη θάλασσα του Άστρους (Μεσογείου) όσοι εισέρχονται στη ζώνη Άστρους και δεν έχουν άμεση καταγωγή από τον Αγιάννη να πληρώνουν έξοδα visas. Μισή visa δικαιούται όσοι έρχονται από τα γειτνιάζοντα Παράλιο και Μελιγού κι έχουν καταγωγή από Αγιάννη. Ολόκληρη visa για καταγωγή από Βέρβενα, Καστρί, Πλάτανο, Αγ. Ανδρέα, Πραστό,, Σίταινα, Καστάνιτσα, Κούτρουφα κλπ. Διπλή visa για νησιώτες, Ναυπλιώτες κλπ. Πρόστιμα να μπαίνουν κολυμπώντας στο υδροπλάνο σε όσους τολμάνε και δεν λένε σκέτο Άστρος αλλά Μεσόγειο Άστρος. Όποιος λέει σκέτο Μεσόγειο θα επιβάλεται ποινή να πάρει το επόμενο υδροπλάνο και να περιμένει στον ήλιο. Όποιος δεν μπορεί να αποδείξει την καταγωγή του να γίνεται εξέταση αίματος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio