Προβλήματα από την κακοκαιρία στη Βόρεια Κυνουρία (pics)

Παρ, 04/12/2020 - 14:08
Image
Image
Image

Η έντονη βροχόπτωση δημιούργησε κάποια προβλήματα στον δήμο μας χθες βάδυ, κυρίως εξαιτίας του μεγάλου όγκου του νερού.

 
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον αντιδήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ. Κατσή, υπεύθυνο της πολιτικής προστασίας, μας είπε ότι ο Δήμος μας αντιμετώπισε κάποια σχετικά μικρά προβλήματα από τον τεράστιο όγκο νερών το βράδυ. Ένα σπίτι στα Κούτρουφα πλημμύρισε, καθώς οι στενές σωληνώσεις δεν στάθηκαν ικανές να αποστραγγίσουν τα υψηλά ποσοστά βροχόπτωσης.
 
Αρκετά φερτά υλικά απομακρύνθηκαν από δρόμους της επαρχιακής οδού στο ύψος του Αγίου Ανδρέα από τις ολονύχτιες προσπάθειες της πολιτικής προστασίας, όπως επίσης και πέτρες και βράχοι στους δρόμους προς Προσήλια και Ξηροπήγαδο.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κατσής ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τη ΔΕΥΑΒΚ καθώς οι εργασίες καθαρισμού των φρεατίων γλίτωσε την παραθαλάσσια κυρίως ζώνη από μεγαλύτερα προβλήματα.
 
Τέλος, σε επικοινωνία του αρμόδιου αντιδημάρχου με προέδρους των κοινοτήτων του ορεινού όγκου, πληροφορήθηκε ότι δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα στα ορεινά μας χωριά.

Σχόλια επισκεπτών

Αυτό σας μάρανε ψευτοαστρινε; αυτός είναι όλος ο καημός για τον δημο μας; ποιος θα κάνει κουμάντο στις εταιρίες και ποιος θα έχει το πάνω χέρι στην γραφειοκρατία και την μικρό εξουσία; καθίστε εκεί στους βυζαντιν8σμους και τα παρασκήνια κι αφήστε να παλέψουν με τα προβλήματα αυτοί που ενδιαφέρονται για τον Δήμο κι όχι για την ίντριγκα. Και στο τέλος θα ξαγινει ταμείο για όλους. Όπως και την προηγούμενη φορά που έγινε αλλα μυαλό δεν βάλατε. Συνεχίστε έτσι!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio