"PrasiniΖΩntas" η νέα εθελοντική ομάδα που "πρασινιζει" τον δήμο μας ( pics)

Κυρ, 06/06/2021 - 10:43
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

  Μετά την εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας από την περιοχή "Πόρτες" έως την "Ακτή Καλλιστώ", στο πλαίσιο των δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, μας, εκεί όπου έκανε την "πρώτη επίσημη " εμφάνιση της η εθελοντική ομάδα "PrasiniΖΩntas" κλέβοντας τα βλέμματα, το astrosnews, ήρθε σε επαφή με τα ιδρυτικά μέλη Χαρούλα Τσιούλου  και Χρήστο Γκαύρο θέλοντας να αναδείξει τα θέλω και τους στόχους δύο νέων ανθρώπων που έχουν ως μοναδικό στόχο την προσφορά στον τόπο τους. 

Η δήλωση τους:

"Πρόκειται ουσιαστικά για μια ομάδα που συστάθηκε με στόχο να «πρασινίσει» τόσο τον τόπο της όσο και ευρύτερες περιοχές.

Αφορμή στάθηκε μια σκέψη σχετικά με το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για τον τόπο μας με τέτοιον τρόπο που θα μπορούσε ο καθένας να συνεισφέρει με όποιον τρόπο μπορεί και όποτε μπορεί.

Τι καλύτερο λοιπόν από μια εθελοντική ομάδα που θα συνδράμει, όπως μπορεί, για ένα τόπο πιο καθαρό, «πράσινο» και φροντισμένο για όλους εμάς!

Πρόκειται μια μια ανοιχτή εθελοντική κοινότητα όπου ο καθένας μπορεί να είναι ισότιμο μέλος με όλα τα υπόλοιπα.Είναι εκεί διαθέσιμη και ανοιχτή σε συνεργασία με οποιονδήποτε φορέα ο οποίος οργανώνει και υλοποιεί δρασεις σχετικες με τον προσανατολισμό της ομάδας μας(στην πρώτη μας δράση είχαμε άριστη συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας)Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι στηρίζεται καθαρα στην ιδιωτική πρωτοβουλία οπου φαίνεται να είναι εκεί για να στηρίξει το εγχείρημα αυτό.Κοινός παρανομαστής η διάθεση για παραπάνω φροντίδα, αγάπη, προσοχή αλλά και προσφορά για τον τόπο μας.

Σύνθημα της ομάδας είναι «Άφησε το αποτύπωμά σου και Εσύ».Κάτι πολύ πραγματικό και ουσιαστικό στις μέρες, καθως η αλλαγή έχει ανάγκη το αποτύπωμα και την δράση του καθενός από εμάς.

Σκοπός μας μετά την πρώτη δράση μας (5/6 Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος-καθαρισμός παράκτιας περιοχής Πόρτες-Ακτή Καλλυστω) είναι η εδραίωση και συνέχιση όλου αυτού του εξαιρετικα ωφέλιμου για τον τόπο μας ταξιδιού.Η αρχή έγινε με ένα παρόν απρόσμενα δυναμικο , με εθελοντές κάθε ηλικίας, έτοιμους να προσφέρουν αφήνοντας το αποτύπωμα τους.

Επιφυλασσόμαστε λοιπόν για τα επόμενα που θα ακολουθήσουν με την βοήθεια όλων σας."

Μπορείτε να να "πρασινησετε" και εσείς τηλεφωνώντας Χαρούλα: 6972855860

Χρήστος: 6980908235 και στο

Instagram:

@prasini_zw_ntas 

Σχόλια επισκεπτών

Να ΞΑΝΑΦΥΤΕΥΤΟΥΝ τα αλμιρίκια που ξηλώσαν από το ατσιγγανο!!! Να πληρωθούν από τον πονηρό που τα ξήλωσε για να τα κονομήσει. Ξέρετε εσείς... Να παρέμβει και ο παρνωνας για έρευνα ΤΩΡΑ!!! ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ κάποιος που να τραβάει αφτιά υπάρχει;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio