Πιθανή διακοπή νερού σε Παράλιο Άστρος και Ξηροπήγαδο

Σάβ, 20/08/2022 - 08:30
Image

Λόγω έκτακτων βλαβών, που εντοπίστηκαν ξημερώματα Σάββατου, στον κεντρικό αγωγό τροφοδοσίας της δεξαμενής ύδρευσης της Κοινότητας Παραλίου Άστρους και της Κοινότητας Ξηροπηγάδου, είναι πιθανή η διακοπή υδροδότησης στις εν λόγω Κοινότητες.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι να περιορίσουν την κατανάλωση ύδατος στα απολύτως απαραίτητα.

Η ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντομότερη αντιμετώπισή τους. Ζητάμε συγνώμη στους κατοίκους για την ταλαιπωρία και τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή τους.

Εκ της Διευθύνσεως ΔΕΥΑΒΚ

Σάββατο, 20Αυγούστου 2022

Σχόλια επισκεπτών

Δήμαρχε παρτο χαμπάρι στο γράφω απλά λαϊκά μήπως και το καταλάβεις κάνεις μεγάλη προσπάθεια αλλά η ΔΕΥΑΒΚ είναι αχριστη θα σε ρίξει μη σου πω ότι σε έριξε αυτή στο μεγαλύτερο μέρος παντού προβλήματα χιωξυην από εκεί πέρα και βάλε έναν άνθρωπο μήπως και σώσεις την κατάσταση άκουσε με ανασχημαυισμο κάνε τώρα

Φάνηκε πάλι ο κακοήθης!!!.. Γιατί λέτε πάλι ψέμματα; Το νερό έχει κοπεί στο Παράλιο Αστρος απο τις 7 το πρωί....Παραιτήσου Κυρία μου ... Δεν υπάρχει καθόλου ντροπή; Τί ζητάμε; Νερό. Πληρώνεσαι απο τα δικά μας χρήματα για να έχουμε νερό. Και δεν έχουμε. Ουστ !!!

Ουδέν μονιμότερο του εκτάκτου. Χρόνια τώρα υπήρχαν και υπάρχουν προβλήματα τόσο στο δίκτυο ύδρευσης όσο και στο (ανύπαρκτο) δίκτυο της αποχέτευσης. Ζητάμε και εμείς οι πολίτες συγγνώμη για την άσχημη γνώμη που έχουμε για τους ιθύνοντες αλλά δεν τους ευχαριστούμε ούτε εκ των προτέρων ούτε εκ των υστέρων για όσα μας χρέωσαν, μας χρεώνουν και θα μας χρεώσουν χωρίς αντίκρυσμα. Όταν τους σταλεί και ο δικός μας λογαριασμός να είναι βέβαιοι ότι θα είναι χρεωστικός.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio