Πέτρος Χάρβαλος: «Φοβάμαι ολ'αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα»

Πέμ, 17/02/2022 - 19:08
Image

Το Δ.Σ. του "Μ.Α.Ν.Ο. ΑΧΙΛΛΕΥΣ" Π.Άστρους θέλει να ενημερώσει με το παρόν Δ.Τ. τα μέλη,τους φίλους,τους συγχωριανούς και κάθε ενδιαφερόμενο για το θέμα του γηπέδου μας.

Γιατί τώρα;;

Γιατί οι απαντήσεις πρέπει να δίνονται ψύχραιμα κι όχι εν βρασμώ.
Ευχαριστούμε εκ των πρωτέρω κάθε ενδιαφερόμενο ακόμη κι αρνητικό κριτή.Κατ'αρχήν το φίλο Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο που το ενδιαφέρον του μας τιμά και οι ιδέες του μας ενεργοποιούν.

Θα κριτικάρουμε βέβαια αρνητικά την απουσία μας από μιά τέτοια συζήτηση, καθώς είμαστε οι ιδιοκτήτες (ο Όμιλος) του εν προκειμένω χώρου.Και για να προλάβουμε κάποιους κακεντρεχείς ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ, λέμε ούτε κι οι ίδιοι θα δέχονταν να σχεδιάζουν άλλοι χωρίς "αυτούς" αν τύγχαναν ιδιοκτήτες ή διαχειριστές κάποιας περιουσίας.
Ενημερώνουμε όλους (όπως ο Γ.Γ. μας Α.Παπαγιαννόπουλος, ανέφερε στο Δ.Συμβούλιο) ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, με γνώμονα το συμφέρον του ΟΜΙΛΟΥ μας,της κοινωνίας μας και των μελών μας που μας εμπιστεύτηκαν να προχωρήσουμε στο πλάνο αναγέννησης του γηπέδου μας,που ρήμαζε για πολλά χρόνια.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι: 1.Θα διαφυλάττουμε το εγχείρημα(όσο μπορούμε), μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια.

2.Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα ώστε να φτάσουμε στο καλύτερο αποτέλεσμα για το γήπεδο, στηριζόμενοι όμως στους ειδικούς επαγγελματίες (μηχανικούς,αρχιτέκτονες,κλπ) κι όχι σε γνώμες ανθρώπων που νομίζουν αυτό ή το άλλο.

3.Θα εργαστούμε με σύμπνοια για το κοινό καλό, που συμπεριλαμβάνει και την προοπτική που ανοίγεται από ένα τέτοιο έργο και αφορά τον αθλητισμό,τον τουρισμό,την ανάπτυξη και την προβολή του τόπου μας.

Τέλος υποσχόμαστε να σας ενημερώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα για την οποιαδήποτε εξέλιξη γύρω από τα θέματα του Μ.Α.Ν.Ο. ΑΧΙΛΛΕΑ.
Σας θέλουμε αρωγούς και συνοδοιπόρους μας.

Με τιμή και σεβασμό..

το Δ.Σ.

Σχόλια επισκεπτών

Επί της ουσίας δεν μας ενημερώνετε για τίποτα κύριε Χαρβαλε. Όταν ήταν δήμαρχος ο κ. Μαντάς εκχωρισατε στο δήμο το μεγαλύτερο κομμάτι του γηπέδου. Μόλις πήγε υπάλληλος στην ταπτοκ δεν συνεργάζεστε με το Δήμο αλλά πάλι κάνετε μελέτες με τα ταπτοκ. Τελικά πόσο έξω από μικροκομματικα παιχνίδια είστε; Αυτά θέλουν απαντήσεις

Τίνος είναι ρε παιδιά το γήπεδο αυτό δεν καταλάβαμε ;; από τα σίδερα και μέσα ανήκει στον δήμο και από σίδερα και έξω στην ομάδα;;
Γνώμη μου πάντα κακός που φτιάχτηκε γήπεδο ποδοσφαίρου στο παραλιο έπρεπε να φτιαχτεί ένα πολυαθλητικό στάδιο για διάφορες χρήσεις και με βλέψεις να γίνονται μέχρι και Πανελλήνιοι αγώνες. Έτσι θα υπάρχει μεγαλύτερος αθλητικός τουρισμός, έχει δίκιο ο κ. Κεφαλόπουλος που φωνάζει.

Υπάρχει δήμος και δε το ξέρω?? Ενας Κατσής υπήρχε και των θαψανε .Στα δια ταύτα αν εννοείτε τα δέκα στρέμματα μεγαλύτερο κομμάτι από τα 25 που είναι όλο το γήπεδο πάω πάσο !!!

Αν και είναι εκ παραδρομής το όνομά μου πάνω από τη δημοσίευση του Δ.Σ. κύριε ΕΠΩΝΥΜΕ-ΑΝΩΝΥΜΕ θα σας απαντήσω όταν ο κύκλος κλείσει για να μην αυτοπροβαλλόμαστε.Εσείς πάλι επικληθείτε την ανωνυμία σας ως μη διάθεση προβολής.Σας βοηθάω όπως καταλαβαίνετε αλλά κάποτε εδώ(στις γνώμες)πρέπει να αποκτήσουμε πρόσωπο.

Το γήπεδο του Παραλίου έπρεπε να γίνει κλειστό γήπεδο στίβου με υπόγειο πάρκινγκ,θερμενομενα μαθήματα, αίθουσες συνεδριάσεων,με 12 κουλουαρ,άλμα επί κοντώ,σκαμα, δημοσιογραφικά πρακτορεία,3d video wall,κερκίδες 50 χιλιάδες θέσεων κτλ.μερικοι είσαστε εκτός πραγματικότητας.εκει που ήταν ένα παρατημένο γήπεδο και κανένας δεν έδινε σημασία ήρθαν κάποιοι άνθρωποι το έφτιαξαν ,πήρε αυτή την μορφή που έχει σήμερα και εσείς τους χλευαζετε.καθενας με την τρέλα του.εγω λέω να γίνει παγοδρόμιο ή μάλλον ποδηλατοδρόμιο ή μάλλον γήπεδο ράγκμπι ή μάλλον κολυμβητήριο ή μάλλον πίστα καρτ ή μάλλον γήπεδο γκόλφ ή μάλλον γήπεδο hokey ή μάλλον να το δώσουμε στον ατζούν να το κάνει πίστες survivor.τελικα όλοι εσείς οι περίεργοι τι θέλετε να γίνει το γήπεδο του Αχιλλέα???δεν μας είπατε.

Δηλαδη οταν ήταν δημαρχος ο Μαντάς είχε παραχωρηθεί μέρος της έκτασης του γηπέδου στο δημο για να κάνει τα οποια έργα ηταν να γινουν,μετά βγήκε ο καμπύλης και η ομάδα πήγε στη περιφέρεια και στη ταπ τοκ από ότι θυμάμαι σε κάποιες φωτογραφίες που είχαν πέσει στην αντίληψη μου...και περιμένετε τώρα να σας πάρουμε στα σοβαρά..είστε για κλάματα κι εσείς και η ομάδα σας

Ανωνυμε των 14:28 μην καρφώνεται τόσο πολύ. Ο Μαντας είναι ο μόνος που στάθηκε κύριος στην ομάδα μας και οτι είπε το έκανε. Κάποιοι άλλοι έλεγαν τότε ότι δεν υπάρχει φιλοδημος και τωρα κρύβονται πίσω από κεφαλοπουλους. Τα μόνα έργα που έχουν γίνει στο γήπεδο είναι αυτά που έκανε η ομάδα εθελοντικά και αυτά που έκανε ο Μαντας.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ,ΑΠΛΑ ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ!!ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!

Δεν ξεχνάμε ούτε των αντιδήμαρχο των πρώην ούτε την πρώτη σειρά των επισήμων που ελαχιστη συναίνεσαν.Μακρια τα κομματικά από την ομάδα και όσοι το βλέπουν κομματικά όλο αυτό απλά δε χωράνε.Και να πω το εξής φέτος έγινε ένα θαύμα και τα παιδιά με την βοήθεια όλου του χωριού έφτιαξαν ένα γηπεδο στολίδι για όλη την Αρκαδία και μας έδειξαν των δρόμο που πρέπει να κάνουμε σαν χωριό.Ολοι για έναν και ένας για ολλους.Συγχαρητηρια σε όλους που βοήθησαν για να γίνουν αυτά τα αποδυτήρια και έτσι να γίνει χρηστικό και το γηπεδο αλλιώς έτσι θα ρήμαζε όπως και τις Τεγεας .

Δεν έγιναν έτσι φίλε μου τα πράγματα....το γηπεδο ήταν ιδέα του κυρίου Μαντά και μόνο.Χλευαστικε και λοιδορήθηκε(προεκλογική περίοδος γαρ) και τελιωσε με των κύριο Καμπύλη,μέσω του προγράμματος Φιλόδημος του ΣΥΡΙΖΑ.Η ομάδα (ξέρω εκ των έσω) απευθύνθηκε στων δήμο και αφού δεν πήρε καμία απάντηση για 4 μήνες ( και με ενέργειες αυθερετες του εντεταλμενου στέλνοντας επιστολές παντού χωρίς να ενειμερωνη την ομάδα ως όφειλε) η περιφέρεια ήρθε σε επικοινωνία με την ομάδα και άρχισαν να πέφτουν στο τραπέζι ιδέες για περαιτερω βελτιώσεις που χρειάζετε το γηπεδο.Ολλοι μας αυτό θα κάναμε στη θέση τους γιαυτο σταματήστε να παραπληροφορειτε των κόσμο.Οσοι δεν έχουν κομματικές παρωπιδες αυτό βλέπουν και ολλοι στο χωριό το γνωρίζουν.Και επί τις ευκαιρίας δοθείσης να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου και των θαυμασμό μου για τα παιδιά τις διοικήσεις ΕΥΓΕ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio