Περιορισμός κατανάλωσης νερού στο Κορακοβούνι

Δευ, 09/11/2020 - 21:55
Image

Λόγω βλάβης (έμφραξης) του κεντρικού δικτύου από την πηγή «Άρνακας», που διαπιστώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας (ώρα 7.00 μμ), υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο τμήματα της κοινότητας Κορακοβουνίου να αντιμετωπίσουν έλλειψη επάρκειας ύδατος.

Ως εκ τούτου, παρακαλούμε όπως άμεσα περιορίσετε την κατανάλωση ύδατος στα απολύτως απαραίτητα, μέχρι την επιδιόρθωση της βλάβης, η οποία εκτιμάται να γίνει το πρωί της Τρίτης 10/11.

 

 

Σχόλια επισκεπτών

Μάλιστα........την βλάβη που υπάρχει εδώ και ένα μήνα σε κεντρικό σημείο του Κορακοβουνιου και τρέχει το νερό ποτάμι στους δρόμους λες και το έχουμε περίσσευμα ούτε κουβέντα!!!!
Περιορίστε πρώτα εσείς το πόσιμο νερό πού τρέχει στην προαναφερθείσα βλάβη από αμέλεια - ανευθυνότητα σάς και μετά ασφαλώς και να ακούσουμε τις οδηγίες σάς,το λέω με κάθε ειλικρίνεια!!!!

Μπράβο στην δευαβκ για την γρήγορη ανάρτηση του προβλήματος .Μόνο που το νερό τρέχει εδώ και μια εβδομάδα μπορεί και παραπάνω .Κοντεύει να πάει στην θάλασσα….'Όπως λέει το τραγούδι της <<Δήμητρα Δουμένη & Φωτεινή Δάρρα - Στου Καιρού τη Ζυγαριά >> : (τρέχει, τρέχει, τρέχει το νερό
τρέχει τρέχει τρέχει το νερό στ’ αυλάκι
σ’ άλλον έδωσες φιλάκι ) . Εμείς σαν χωρίο θα κάνουμε οικονομία στο νερό.

Μπράβο στην ΔΕΥΑΒΚ για την γρήγορη ανάρτηση και ενημέρωση των κατοίκων του χωρίου . Αλλα το νερό τρέχει εδώ και μια βδομάδα,μπορεί και παραπάνω.Κοντεύει να πάει στην θάλασσα.'Όπως λέει και το γνωστό τραγούδι << Δήμητρα Δουμένη & Φωτεινή Δάρρα - Στου Καιρού τη Ζυγαριά >>Τρέχει, τρέχει, τρέχει το νερό
τρέχει τρέχει τρέχει το νερό στο μύλο
έπιασες καινούριο φίλο
τρέχει, τρέχει, τρέχει το νερό
τρέχει τρέχει τρέχει το νερό στ’ αυλάκι
σ’ άλλον έδωσες φιλάκι.Εμείς σαν χωριό θα κάνουμε οικονομία....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio